Marko86nf 38 Napisano Ponedeljak u 08:42 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VOKS081 je napisao: Ti se javi ako te put nanese u Podgoricu, da probaš. Što se tiče katalizatora i ja bih ga makao, ali po komentarima ljudi koji su to uradili ne mogu od buke da ga voze i vratili su katalizatore, skoro svi Hhhmmmm bzv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 51 Napisano Ponedeljak u 10:34 U prolazu, 75 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan za katalizator? Pa negdje sam ga priključio na autodijagnostiku i temperatura katalizatora je bila preko 450 stepeni.. još je tačno ispod zadnjeg amortizera, koji nema nikakvu toplotnu zaštitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 38 Napisano Ponedeljak u 10:39 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ma bzv da je bas toliko bučan, jer i ja planiram da skinem to i kupim neki izduv, tipa sc pr. Ili šta vec ima da se kupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7671 Napisano Ponedeljak u 11:45 Drug član, 2184 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @VOKS081 evo zastite za zadnji amortizer. Na aliju ima sveeee I just found this on AliExpress: US $21.03 | For CFMOTO CF MOTO 800MT MT800 MT 800 MT Rear Shock Heat Shield Anti-scalding Guard Exhaust Pipe Protection Cover Accessories https://a.aliexpress.com/_EG40Gze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...