lordMilos 853 Napisano April 14 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 175 Napisano April 14 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos Hvala Jedno glupo pitanje ali kako ste rešili kačenje nosača tablice? Ove rupe na motoru su šire od nosača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 14 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos Hvala Jedno glupo pitanje ali kako ste rešili kačenje nosača tablice? Ove rupe na motoru su šire od nosača.Брате, ништа није глупо, све питај! Ја сам изрезао од пластичног белог профила(квадратна шипка), који сам префарбао црним спрејом, рупе премериш, обележиш, бушиш и на то таблицу. (Погледај иза таблице правоугаону пластику) Материјал Пластика Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 168 Napisano April 14 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GS 1250, Yamaha XJ600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto tako kao i @lordMilos samo od lima uradio stoji nije mrdnulo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 175 Napisano April 14 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos @bratislavr Hvala, nešto ću izmudrovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7412 Napisano April 14 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izbusio jos po jednu rupu i vezao vezicama nosac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 175 Napisano April 15 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos koliko litara je kofer? Jel pasuju rupe ploče sa nosačem na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 15 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Хеј, 55л кофер. Не пасује, морао сам плочу од кофера да мало разбушим, и ја сам скинуо црни носач наш са ЦФ-а и директно сам за рам, који сам са М5 вијка прешао на М6, а друга два су М8. Кад скинеш црну нашу плочу, видећеш шта причам. Или да ти фоткам? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 175 Napisano April 15 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne moraš, hvala Iću za koji dan videti koji bi LS2 ili taj X-Land.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7412 Napisano April 15 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ta crna plastika/ploca je samo ukras ukoliko ne stavljas kofer. i kod mene je skinuta da bi se stavio fabricki. @lordMilos jel ovo LS2 kofer? Moram i ja da uzmem neki veci, bas ciljam LS2 od 55l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 16 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Sharky - Alex said: Ta crna plastika/ploca je samo ukras ukoliko ne stavljas kofer. i kod mene je skinuta da bi se stavio fabricki. @lordMilos jel ovo LS2 kofer? Moram i ja da uzmem neki veci, bas ciljam LS2 od 55l овако су мени рекли, што је на тржишту још ЛС2 то је то, сада ова марка 'X LAND' у потпуности исти кофер мења ЛС2, а како ми рекоше да долази из истог производног погона. 55л око 19600дин, а ЛС2 55л цца 27.000дин, разлике, НЕМА. ух, а ја, да ли се скида, да ли преко, па неке се гађају, неке не, е добро је, сад ми лакше, ја сам мислио да сам остао без украса додатног, којег грама више на моторз и висине кофера. Појавили су се и неки пластични, 55л око 10.000дин, али пластика је баш квалитетна, нешто мислим, ко хоће да премости, или вози две, три сезоне па и да их баци( али и што би?? ) може да размишља о тим пластичним. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 16 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Претходни начин причвршћивање Онда прешао на цинк, исти вијак, испод навртке А како изгледа без, Ето, а немам фото са новим вијцима али изгледа бомбона. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 28 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Пре равно годину дана сам отишао да лично видим будући свој мотор, а давно пре тога само о њему маштао и ево до сад, никад се покајао због - CFMOTO 800mt explore + 2.200е у односу на данас 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7045 Napisano April 28 Drug član, 2393 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sada je jeftiniji za toliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1417 Napisano April 28 BJB Maxi Scooter Club, 611 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 12k je bio explore, 11 Touring najvise, sad su 9800 i 9000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7045 Napisano April 28 Drug član, 2393 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bezveze kad se tako nešto desi. Ali tad je koštao toliko, ti si ga želeo, uzeo, voziš se i uživaš već godinu dana i nema svrhe više razmšljati o tome. Samo cepaj! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 28 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, živke said: Uh, bezveze kad se tako nešto desi. Ali tad je koštao toliko, ti si ga želeo, uzeo, voziš se i uživaš već godinu dana i nema svrhe više razmšljati o tome. Samo cepaj! слажем се. Видимо се 10ог. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smiketar 4 Napisano April 28 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: CFmoto MT800 Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lordMilos je napisao: Пре равно годину дана сам отишао да лично видим будући свој мотор, а давно пре тога само о њему маштао и ево до сад, никад се покајао због - CFMOTO 800mt explore + 2.200е у односу на данас Slažem se , ali tada su ih prodavali sa setom kofera koji su u prodaji oko 1500 evra. Pazario sam ga Februara ove godine za 9790 evra bez kofera , naravno dodao LS2 od 45 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 28 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Smiketar said: Slažem se , ali tada su ih prodavali sa setom kofera koji su u prodaji oko 1500 evra. Pazario sam ga Februara ove godine za 9790 evra bez kofera , naravno dodao LS2 od 45 litara. грешиш, без кофера. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smiketar 4 Napisano April 28 U prolazu, 5 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: CFmoto MT800 Explore Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubeđen u suprotno , onda je razlika u ceni baš povelika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 168 Napisano April 28 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GS 1250, Yamaha XJ600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas treća registracija, ni sekunde se nisam pokajao iako sam ja moj platio 11k bez kofera. Još 3 godine je u garanciji ne mislim pa posle neka vredi koliko vredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 10 Napisano April 28 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo da se javim kao još jedan vrlo zadovoljan 800mt explorerom , a usput i da pitam da li neko ima slike ko je ugradjivao scotoiler i gde je povezao T račvu na vakum crevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7412 Napisano April 29 (promenjeno) Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Marko, da te sluzi kao i nas i sa osmehom da se vracas kuci svaki put. I mene interesuje gde je vakum crevo isto razmisljam o scottoileru. @lordMilos, evo i moje iz salona pre ravno 2 godine Promenio April 29 član Sharky - Alex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 853 Napisano April 29 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Marko, da te sluzi kao i nas i sa osmehom da se vracas kuci svaki put. I mene interesuje gde je vakum crevo isto razmisljam o scottoileru. @lordMilos, evo i moje iz salona pre ravno 2 godine A пази ову Ацо, ‘немаш куд, мој си’ ! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 10 Napisano April 29 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala od svima isto želim Raspitao sam se na četiri mesta i samo na dva su znali da mi kažu, jedan je bio siguran, a drugi je morao da proverava... potpuni hit. No, crevo vakuma su ona dva manja creva sto izlaze iz usisa, sad ću otići do motora da vam slikam. Da bi im se lepo prišlo, mora da se skida oplata oko rezervoara. Promenio April 29 član Marko86nf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...