Milossd 7 Napisano Maj 27 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega poštovanje svim članovima foruma, nadam se da nisam pogrešio deo foruma u kome mogu ovako nešto napisati, ukoliko jesam oprostite mi. Dakle, da ne dužim priču previše, imao sam u porodici nažalost dve nesreće motorom ( otac i brat od ujaka ) sa najgorim ishodom. Zbog toga ceo život mi je nametnuto da ne smem da pomislim na motore jer se to desilo kada sam bio jako mali, moj otac je bio izvrstan vozac i mehanicar i to cujem iz prica kada se sretnem sa nekim ljudima, samo reči hvale. Ali kako godine prolaze ta želja za motorima, mehanikom i slično me sve više i više vuče i ne mogu to da sakrijem, ostala mi je velika garaža u kojoj imam prostora za rad, pa bih želeo da počnem da radim nešto sa motorima. Potrebni su mi saveti od vas, kako da počnem, sa čime da počnem, na šta da obratim pažnju i slično, za početak bi se bazirao da učim neku mehaniku i to jer mi ide od ruke ali nisam nikada nešto zvanično radio. Hvala svima unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Moj bi ti savet bio da probaš da se fokusiraš na automobile ako možeš. Tvoji bližnji će uvek brinuti kad odeš na vožnju zbog tragedije koje su vas zadesile. Moj otac i brat voze motore i nije mi baš svejedno. Ako možeš nađi drugi hobi. Npr automobile. Zbog tvojih bližnjih. Ili ako imaš para. Vozi motor isključivo na stazi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milossd 7 Napisano Maj 27 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svakako na savetu, još uvek ne planiram da ih vozim nešto aktivno baš iz tog razloga ali sam mislio da na ovaj način mogu da se približim tome da sedim u garaži pored motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14749 Napisano Maj 27 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi nešto pa kreni u restauraciju npr. Tu ćeš da skontaš alat, postupke, itd. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 883 Napisano Maj 27 Drug član, 883 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Aca ti rešio ovaj rebus u par reči, nadji neki projekat u vidu nekog tipa motora koji te "radi", a da na njemu treba da se radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...