Forsberg 5525 Napisano Utorak u 08:38 Drug član, 1165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam ovu ceradu sa Temua, ali iako sam uzeo XXL, premala je za bilo koji od moja dva motora. Po visini i nije toliko strašno, ali nema širinu da mogu da stanu korman i retrovizori i onda ni ne može da se navuče kako treba. Dakle, neko ko ima manji motor ili skuter verujem da bi mogao da je koristi. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12374 Napisano Utorak u 09:34 Ne silazi, 2875 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 232 Napisano Utorak u 12:38 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo BiH za kimko stroj, ako je aktuelna? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5380 Napisano Utorak u 13:24 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pih ,zakasnih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...