Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina R46

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Lose smo se razumeli,ali jedno kad nesto kupujes zato sto volis a drugo da bi te drugi videli,a seljancice volele:)Hehehee,daleko bilo,valjda nece,drzacemo se ogranicenja:)Kad dodjem do Sapca a dolazim cesto,dobijas krug,druze pa je cepaj do 280:)

pa moraces da svratis da izduvamo masinu da se neugusi ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Auuuuuu Doctore, pa ti stvarno ne znas sta pricas. Ajd kupi tu zujalicu i posle mesec dana se javi da nam iskreno kazes, kako se vozikate ti i 46-ca ?   ;)

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Ako te interesuje kakav je to motor Evil_Zo je imao bas tu R46 i koliko se secam fino se navozao sa njom.

Ja sam imao "obicnu" R6 `04 i meni kao pocetniku bila i vise nego dovoljna.

• Zainteresovan, 582 postova

Kupi ti druze to slobodno ako si u glavi stvarno takav kakav si na "papiru"....

Ja sam vec od 14 god vozio opasne R motore ali nikad ih nisam zatezao,prvo PLASIO SAM SE, drugo nisu bile moje...R1,ZX9,suza 600/750,kawu 750, i jos svasta nesto,jednostavno davali mi drugari...Uvek sam bio obazriv a prelazio sam sa pojedinim motorima poprilican broj km...Samo je stvar u glavi,,,,Mene su tad zanimele neke druge stvari a ne da vidim kako idu do crvenog...

posle 4 god na 125 od 40ak konja kupio sam R6 2001 u opet me je plasila,tek posle par hiljada km sam smeo da je muski zategnem....I sad me nekad iznenadi i preplasi...ALi krivine su MAJKA na pravcu moze svako da da gas to nije zanimljivo....

E sad ja sam bio klinac i jos uvek sam, a od 14 god do sada sam dosta video i dosta sam obazriviji nego tad a komoli ti posto predpostavljam da si malo stariji od mene....

Ali kao sto kazu kad te adrenalin pukne, jednostvano nekad rucica ide pun krug a bez iskustva(a i sa njim) moze da dodje do fatalnih posledica...

Kacigu na glavu i pazi se prvo sebe a posle budala koje ti dolaze u susret.....

pozdrav

Tesko preko 260, provereno

2001 266kmh....  ;) provereno...(ali ne od mene ;D)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Moj thundercat ide 245 km/ sa mojih 100kg a taj motor bi trebao da pipa 265 km/h

ide i ovde kod nas jedna R6 preko 280 ali je ninja prestigne sa 255...malo razmislite koliko su realni tih 280 ipak je to 600ccm....

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Moj thundercat ide 245 km/ sa mojih 100kg a taj motor bi trebao da pipa 265 km/h

ide i ovde kod nas jedna R6 preko 280 ali je ninja prestigne sa 255...malo razmislite koliko su realni tih 280 ipak je to 600ccm....

sad sam gledao na netu,fabricki podatak za r46 iznosi 256,6

Ma nebitno je koliko ide....Retko ko pipne krajnju brzinu....

Bitno je da je motor dobar... ako koliko ide nebitno je .... bar meni...Ja sam jednom navukao oko 250 i to je to...retko vozim preko 220...

a 266 je moj drugar od koga sam je uzeo navukao na guzove....tad i vise nikad....

• U prolazu, 9 postova

Naravno uvek biram pamet,taman da pise a i da moze ici preko 300:)Hehhee,bez procepljenja po vrelim ulicama Sapca nista nema:))...Kacigu sam vec kupio....sigurnost na prvom mestu......ubaci cu sliku i od nje......Kolika je realna okvirna potrosnja goriva jednog takvoj motora???

post-2937-12879020085193_thumb.jpg

Pa pazi moja trosi od 6,5 pa do 9/10 u zavisnosti od voznje..

Ta je sa direktnim ubrizgavanjem i ona ne sme nikako da trosi vise..

drugar je testirao vis eputa R1 2003 sa dir. ubrizg. kada je stedi trosila je 5l na 100 km !!!!!

tako da zavisi koliko je vozis u obrtaje... :)

• U prolazu, 33 postova

Strasno... mali milion likova vozi R6 po 270 "a moze ona jos"... cemu sva ta glupiranja i dokazivanja nikad necu shvatiti... ko jos gleda cajger pri tim brzinama pobogu...

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Strasno... mali milion likova vozi R6 po 270 "a moze ona jos"... cemu sva ta glupiranja i dokazivanja nikad necu shvatiti... ko jos gleda cajger pri tim brzinama pobogu...

Hoces da kazes da ti ne gledas u cajger kad navrces do kraja?  ;):)

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Ako te interesuje kakav je to motor Evil_Zo je imao bas tu R46 i koliko se secam fino se navozao sa njom.

Ja sam imao "obicnu" R6 `04 i meni kao pocetniku bila i vise nego dovoljna.

Sto rece vitez_koja, Lazo je imao identicnu R46 i isti taki karbonski Termignoni na njemu. Najbolje ti je njega da kontaktiras preko PP, kolko ja znam vozio ga je i na trkama, vjerovatno moze i da ti pomogne oko procene stanja motocikla. Cuj se ti sa njim, Evil_Zo mu je nick na forumu

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ono sto neko prica o 270+ je cisto mlacenje. Nego to i nije bitno kao stanje motora. Mene bi vise brinulo sto su joj raliciti oklopi sa leve i desne strane. Mora da je padano.

• Svrati ponekad, 103 postova

Ono sto neko prica o 270+ je cisto mlacenje. Nego to i nije bitno kao stanje motora. Mene bi vise brinulo sto su joj raliciti oklopi sa leve i desne strane. Mora da je padano.

Ili je takva zato sto je limited model rossi 46 a on uvek(skoro uvek)nosi opremu koja je sa jedne strane Sunce(zuta) a sa druge Mesec(crna).Ko zna..

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ne znam cemu ovolika polemika oko momka koji hoce da kupi motor kakav bi on zelio da ima.Sam njegov nick govori da je momak u tom fazonu pa neka i ostane.Cuda se desavaju:Mutavi progovore,Slijepi progledaju,Copavi prohodaju, a mozda je momak stvarno The Doctor No2. ;):D

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ili je takva zato sto je limited model rossi 46 a on uvek(skoro uvek)nosi opremu koja je sa jedne strane Sunce(zuta) a sa druge Mesec(crna).Ko zna..

A kad se neko sali uvek mora da stavi smajlija na kraju?

• U prolazu, 9 postova

hehehhe,ma samo opusteno,daleko sam ja  od doktora kada prvi put sedim na tako veliki motor sa 23 godine:))).....ovo je iz cistog zadovoljstva a Rossi je presudan bas zato sto ga retko ko ima,a ne volim nesto sto svi imaju:)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja