muljaz 2371 Napisano Petak u 09:21 Skuteras, 3761 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor, dodadatak, produzetak… kako ga vec ko krsti. Ubija me vetar po sred glave pa sam to hteo malo da skrenem, medjutim ne mogu sa ovim da voizim. Meni i musica na viziru skrece paznju, a kamo li ovo. + kinezi su ga napravili da ima dioptriju. Dobar je ko treba da skrene vetar, a opet gleda preko njega. 360mm sirina. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano Petak u 09:26 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Zelim i ja da prosledim svoj koji sam dobio na poklon od kolege sa foruma @Luka9905. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano Petak u 09:27 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, GunnerHan said: Zelim i ja da prosledim svoj koji sam dobio na poklon od kolege sa foruma @Luka9905. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6516 Napisano Petak u 09:31 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, muljaz je napisao: medjutim ne mogu sa ovim da voizim. Meni i musica na viziru skrece paznju, a kamo li ovo. Ja sam se na jednoj voznji zamenio sa motorom sa Misom nasim pokojnim , koji je imao motor sa ovim ... Burazeru , hteo sam da parkiram posle 500m sa strane i placem. Ja se divim ljudima koji voze sa ovim... Ma nema sanse za tri zivota...smeta mi , gledam u njega ..uzas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10903 Napisano Petak u 09:39 Drug član, 2076 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola Možda ti ovo pomogne, da ne menjas vizir.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Petak u 09:41 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan O da!Ajde da probam da se prijavim ako nije otišao. Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Petak u 10:22 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan да запљунем неки који је слободан... ако је и даље у оптицају.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2371 Napisano Petak u 10:50 (promenjeno) Skuteras, 3761 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mimeola se javio prvi. Podaci iMboks. Edit: Boga mi moja greska. Pise mi pre sat, ali prvo stogla poruka od Gunnera. Promenio Petak u 10:53 član muljaz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Petak u 11:00 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ма знам, мислио сам овај од @GunnerHan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano Petak u 11:05 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, N e g r o said: Ма знам, мислио сам овај од @GunnerHan Javio se @Zidarevic27, cekam da mi potvrdi da moze licno da preuzme. Ako kojim slucajem odustane, tvoj je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2371 Napisano Petak u 11:14 Skuteras, 3761 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo Gunneru. Izvinjavam se jos jednom zbog zbrke oko redosleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Petak u 11:21 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Све ок.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7001 Napisano Petak u 11:29 Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Al vi napraviste zbrku Ja koliko vidim Gunner se nije ni javljao za vizir ? Javio se da prosledi svoj. Zato ja uvek naglasim - samo javljanje u temi se računa, i nema laži nema prevare. Ako je nekom bezveze javno da se javi - jbg 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano Petak u 13:51 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, živke said: Al vi napraviste zbrku Ja koliko vidim Gunner se nije ni javljao za vizir ? Javio se da prosledi svoj. Zato ja uvek naglasim - samo javljanje u temi se računa, i nema laži nema prevare. Ako je nekom bezveze javno da se javi - jbg U pravu si, ja sam pustio poruku da se javim, a za svoj pustio u temi. I ja sam kriv za zbrku!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 385 Napisano Petak u 18:52 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ајд сад... јел иде и црни или не? Ако иде и нико није пречи - ја бих... Рипит.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano Petak u 19:47 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, N e g r o said: Ајд сад... јел иде и црни или не? Ако иде и нико није пречи - ја бих... Рипит.... Crni rezervisan za @Zidarevic27, dogovorili se da preuzme u nedelju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 143 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan @Zidarevic27 preuzeo.. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...