nebica933 192 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Darko 012 je napisao: Uspeo sam nekako da napravim exel tabelu https://1drv.ms/x/c/3eae8511a3d4f561/EXvKywSbeApKqYZug7cktGwBu_Qs5tL8Ur3_X57TMUaOqg?e=ZJcBbK Sutra zovem da rezervisem sobe i ručak. Da im kažem da hoćemo nešto specifično za ručak ii da nam naprave oni neku klasiku? Neznamo po kom principu ti ljudi rade, najbolje za nas je izbor od nekoliko jela, pa ko šta voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Jul 2 Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam organizaciju ali ne smem da obećam da dolazim.... Šaljite fotke i utiske. Nadam se da se vidimo sledeći put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 4 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je do promene plana. Lepenac ne može da nas ugosti jer prave neko krštenje a čak su im i sobe zauzete. Umesto toga našli smo i rezervisali vikendicu na brdu iznad Donjeg Milanovca: B&B Jonovic, Donji Milanovac, SRB WWW.BOOKING.COM Objekat B&B Jonovic se nalazi u gradu Donji Milanovac, na 16 km od znamenitosti Lepenski Vir i 26 km od znamenitosti Cazanele Dunării, a nudi smeštaj sa... Cena je 120 evra, tj. 14000 dinara. Ima dve dvosobne i dve trosobne sobe, veliko dvorište i pogled. Može i šator ko želi. Depozit je uplaćen. Za ručak možemo negde da naručimo roštilj. Mislim da je ovo čak i bolja opcija nego Lepenac. Inače prva majica je gotova: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 4 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćen je depozit. Ne treba više da se uplacuje.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 7 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija vikendice: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Bed and Breakfast Čovek kaže da ne pratimo navigaciju jer vodi na loš put (kao da je bitno ), nego da prođemo hotel Lepenski vir i tek onda da skrenemo. Inace evo kako izgledaju i bele majice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 192 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Približismo se suboti i skupu, i jel se zna konačno kolko nas je u veseloj družini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 10 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prema ovomehttps://onedrive.live.com/personal/3eae8511a3d4f561/_layouts/15/doc2.aspx?sourcedoc=%7B04cbca7b-789b-4a0a-a986-6e83b724b46c%7D&action=default&redeem=aHR0cHM6Ly8xZHJ2Lm1zL3gvYy8zZWFlODUxMWEzZDRmNTYxL0VYdkt5d1NiZUFwS3FZWnVnN2NrdEd3QnVfUXM1dEw4VXIzX1g1N1RNVWFPcWc_ZT1aSmNCYks&slrid=00000000-0000-0000-0000-000000000000&originalPath=aHR0cHM6Ly8xZHJ2Lm1zL3gvYy8zZWFlODUxMWEzZDRmNTYxL0VYdkt5d1NiZUFwS3FZWnVnN2NrdEd3QnVfUXM1dEw4VXIzX1g1N1RNVWFPcWc_cnRpbWU9b0NuVGZJTzUzVWc&CID=0e54c972-b036-41c5-9cda-30d5d9723d66&_SRM=0:G:54oko 15 i oko 10 Tenera.Majice su danas zavrsene Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 585 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo u nedelju grupno u Užice? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jul 11 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brat moj ima pola godine kako se dogovaramo oko termina za skup, pa sad za Uzice. Niti moze, niti je izvodljivo, a da treba podrzati treba.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 11 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj naručen. 7 kila iliti 10500 dinara. Rekao je čovek da će da nas časti pogače. Ako dođe svih 17 kao po spisku ispada po 620 dinara. Sale će da prođe da pokupi oko 14h, daće on pare pa ćemo mi njemu kad se skupimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1038 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2025 at 3:56 PM, Darko 012 said: Lokacija vikendice: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Bed and Breakfast Čovek kaže da ne pratimo navigaciju jer vodi na loš put (kao da je bitno ), nego da prođemo hotel Lepenski vir i tek onda da skrenemo. Inace evo kako izgledaju i bele majice Da li mogu da poručim 2 XL bele majice ili je kasno? Promenio Jul 11 član baltrekk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 11 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kasno, ali mogu sledece nedelje da odradim ako odgovaraPoslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2894 Napisano Jul 11 Drug član, 1060 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj naručen. 7 kila iliti 10500 dinara. Rekao je čovek da će da nas časti pogače. Ako dođe svih 17 kao po spisku ispada po 620 dinara. Sale će da prođe da pokupi oko 14h, daće on pare pa ćemo mi njemu kad se skupimo.Ipak neću moći sutra mislio sam da se makar provozam do odredišta, ali džaba.Može li nekako da se organizujemo za majice, da preuzmem negde ili da mi neko ponese a ja da sačekam negde. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 12 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da je ponesem svakako pa ako neko bude hteo dajem mu.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Jul 16 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana jula ili Tenere veekend 12. - 13. jul rezime: Ekipa mala al' zajebana ko kratko ćebe!!! Kada se skockaju lepo vreme i dobra ekipa onda je provod zagarantovan bez obzira na činjenicu da je reč samo o dva dana. Ovoga puta tačka okupljanja je bio Donji Milanovac, pansion Jonović za koji se pobrinuo naš kolega Darko 012. Nažalost vreme u kome živimo, trka i jurnjava su omeli neke koji su planirali ovo naše druženje, ali ima dana. Ako nije reč o trenutnoj euforiji ovo naše okupljanje, na kome su dobrodošli i nekadašnji Teneristi koji su u međuvremenu promenili firmu, "preti" da postane tradicionalno, poput onih koje organizuje Tenere klubovi u Grčkoj i Italiji. Istovremeno kada se u obzir uzmu one teške "bitke" na BJB Forumu između Tenerista i Afrikanaca, koje su vremenom zamrle, kada se u vidu ima onoliko ispisanih stranica u nastojanju da jedni druge ubedimo čiji je veći, odnosno da li je bolja Super Tenere ili Africa Twin moj predlog je da od iduće godine to bude zajedničko okupljanje i druženje. Jer bilo kako bilo reč je o dva legendarna motora koja su ostavila dubok trag u moto svetu i još uvek uprkos godinama krstare putevima širom planete, a uz sve to dobili su i naslednike koji sa ponosom nose njihova imena, čiji vlasnici su takođe dobrodošli. https://www.facebook.com/matejka.davidovic/posts/pfbid04madv71Tkng24b72xWxmGufse5kz5PpGp6JrBR1dZvNH7tPibDu5pE6QrBgYuMQol Promenio Jul 16 član Arso 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jul 16 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, pa tema zamrla jer ih nema .Iskreno dobar predlog ali sumnjam da bi se Afrikanci odazvali, jel iz razumljivih razloga Ali eto da ne bude kako ja tu nesto ovo ono rad sam da iduce godine pokrenemo organizaciju oko ugoscavanja gore pomenutih, a bice ugosceniiiiii Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Jul 16 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Bigor je napisao: Haha, pa tema zamrla jer ih nema . Iskreno dobar predlog ali sumnjam da bi se Afrikanci odazvali, jel iz razumljivih razloga Ali eto da ne bude kako ja tu nesto ovo ono rad sam da iduce godine pokrenemo organizaciju oko ugoscavanja gore pomenutih, a bice ugosceniiiiii Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока U povratku smo Slađana i ja pili kafu na našem mestu gde je nekada bio vulkanizer na izlasku iz Golupca i svratio je momak na Africi 650. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 17 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je stvarno odlično druženje i trebalo bi svakako da se ponovi i ja se nadam da će ovo da postane tradicija i da se okupimo i u još većem broju. I ove godine nisam uspeo da prenoćim ali nadam se da ću sledeći put uspeti :) . Ako nešto nije bilo u redu ne zamerite. Novac od majica uplaćen u humanitarne svrhe 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1051 Napisano Jul 21 (promenjeno) Zainteresovan, 709 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majica uspesno preuzeta - hvala bratu Nikoli - pozdrav za sve "teroriste" do sledeceg vidjenja! Promenio Jul 21 član Marko81 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...