Arakis 6518 Napisano Maj 25 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Боже ме сачувај, кад год на брзину прочитам наслов ове теме, увек видим "Терористи - ново окупљање" 3 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8565 Napisano Maj 25 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 355 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Исто 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Maj 25 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Arakis je napisao: Боже ме сачувај, кад год на брзину прочитам наслов ове теме, увек видим "Терористи - ново окупљање" Ima tu nešto!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 305 Napisano Maj 25 Fat and furios, 632 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Maj 25 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prepravimo u Teneraši Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 355 Napisano Maj 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Какви, Арса спојио све ехом речи Promenio Maj 25 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Maj 26 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo podsećanje kako bih vam podstakao entuzijazam! Šta kažeš Bata Rajko (Arakis) IRA je za nas kerova piša!!! Promenio Maj 26 član Arso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jun 18 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bliži se Jul. Do sad nas ima desetak zainteresovanih. Ima li jos zainteresovanih? Valjalo bi organizovati i rezervisati na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jun 23 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da nema mnogo interesenata povlačim se iz organizacije. Slabo ima interesovanja i slabo se piše. 0653590597 je broj telefona Lepenca. Ko hoće može da rezerviše smeštaj. Ja dolazim svakako. Majice donosim ko je narucio. A ko želi mogu i da pošaljem.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jun 23 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj posto bi bilo dobro da imamo neki broj onih koji dolaze zbog rezervacije soba, a i rucka da se prijavimo ko vec zna da moze doci.Daj da gledamo do drugog da imamo neki okviran broj, najvise za one koji bi u smestaj, a za kampovanje Bogu hvala ima njive 1. Bigor -samo rucakПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jun 23 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor2. Darko 012 i možda lepša polovinaPoslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Jun 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor 2. Darko 012 i možda lepša polovina 3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 192 Napisano Jun 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor 2. Darko 012 i možda lepša polovina 3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi. 4. Nebica sa smeštaj i ručak po izbor. + Crnka XL mislim može i majica Promenio Jun 23 član nebica933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 192 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da danas popunimo ovaj spisak, ko dolazi od bivših teneraša? Još se neko javljao sa strane ima li ih na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jun 23 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Majica za tebe ili za crnku? Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 355 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor 2. Darko 012 i možda lepša polovina 3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi. 4. Nebica sa smeštaj i ručak po izbor. + Crnka XL mislim može i majica 5. Тене ако није петровдан долази и Рас, шатор + 2 црне мајце хл и м Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7299 Napisano Jun 23 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo pratim temu, i baš sam zainteresovan da dođem, jaka je ekipa , ali ne mogu da budem 100% siguran. Ako sam dobro razumeo, 12og je ručak, došao bih tada, spavam u šatoru pa ujutru nazad. Pozdrav iz Grčke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1051 Napisano Jun 24 Zainteresovan, 709 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja do 14-og necu biti u Srbiji, nazalost necu moci da dodjem. Darko, poslacu ti adresu za slanje majice pouzecem. Zelim vam lepo druzenje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jun 24 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor- samo rucak + majica crna xl bez stomaka 2. Darko 012 i možda lepša polovina3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi.4. Nebica sa smeštaj i ručak po izbor. + Crnka XL mislim može i majica5. Тене ако није петровдан долази и Рас, шатор + 2 црне мајце хл и мПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 585 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Da ozvaničimo ... Skvo i ja, soba (ako ima), tri majice (xl - crna i bela, m - bela). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2894 Napisano Jun 30 Drug član, 1060 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bigor- samo rucak + majica crna xl bez stomaka 2. Darko 012 i možda lepša polovina 3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi. 4. Nebica sa smeštaj i ručak po izbor. + Crnka XL mislim može i majica 5. Тене ако није петровдан долази и Рас, шатор + 2 црне мајце хл и м 6. Kloktor Skvo i ja, soba (ako ima), tri majice (xl - crna i bela, m - bela). 7. Krmco - dolazim na ručak ,ako me bebac pusti,majica xxl crna i bela (neko da mi ih uzme ili brzom poštom,ukoliko se ne pojavim) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 547 Napisano Jul 2 Početnik, 596 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bigor- samo rucak + majica crna xl bez stomaka emoji16.png 2. Darko 012 i možda lepša polovina 3. Arso i Slađana, smeštaj u sobi. 4. Nebica sa smeštaj i ručak po izbor. + Crnka XL mislim može i majica 5. Тене ако није петровдан долази и Рас, шатор + 2 црне мајце хл и м 6. Kloktor Skvo i ja, soba (ako ima), tri majice (xl - crna i bela, m - bela). 7. Krmco - dolazim na ručak ,ako me bebac pusti,majica xxl crna i bela (neko da mi ih uzme ili brzom poštom,ukoliko se ne pojavim) 8. Deki 295 ručak i majca xxxl crna Like 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Jul 2 (promenjeno) Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam nekako da napravim exel tabelu https://1drv.ms/x/c/3eae8511a3d4f561/EXvKywSbeApKqYZug7cktGwBu_Qs5tL8Ur3_X57TMUaOqg?e=ZJcBbK Sutra zovem da rezervisem sobe i ručak. Da im kažem da hoćemo nešto specifično za ručak ii da nam naprave oni neku klasiku? Promenio Jul 2 član Darko 012 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jul 2 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka naprave sta god samo da bude dovoljno, ja i nisam puno izbirljiv ali ne volim kad ostanem gladanПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...