Arso 2493 Napisano Maj 22 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Darko 012 Drug član, 1023 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Zbog velikog interesovanja za ponovno okupljanje juče sam obišao tri lokacije kod Donjeg Milanovca. Kapetan Mišin breg: Razgovarao sam sa vlasnicom sa kojom inače nije prijatno razgovarati zbog njenog nadrkanog ponašanja, rekla mi je da je moguće takvo okupljanje kod njih. Tu imaju smeštajnih kapaciteta za 10 osoba, cena je 20 evra po čoveku, dozvoljavaju šatore. Smeštaj nisam slikao iz razloga što mi je vlasnica delovala kao da negde žuri, ali verujem da ima slika negde po internetu. Cena doručka je 700 dinara, ručka 1800. Pričala je ona meni još pre da su se već okupljali bajkeri kod nje. Inače ovo mesto je krcato vikendima u sezoni jer se jako popularizovalo. Inače je pre ovo bilo mnogo lepše mesto, upropastili su ga ovim betonskim pločama Restoran sa prenoćistem Lepenac: Razgovarao sam sa vlasnikom i vlasnicom koji su bili skroz ok i odavali su mi nekako utisak kao da im nije bitan profit toliko koliko im je bitno da sve bude ok i da budemo zadovoljni. Restoran je smešten pored puta a smeštaji su malo niže pored Dunava pored koga je još restoran koji ne radi i plato. Imaju smeštajni kapacitet za 20 osoba i cena smeštaja je 1500 dinara. Više puta su mi napomenuli da nemaju klime, gde sam im odgovorio da imaju posla sa ljudima koji u punoj ratnoj opremi voze na +40 . Naravno i ovde su šatori dozvoljeni. Razgovarao sam čak sa njima i da nam naprave zajednički ručak i da nam kažu koliko je da se mi podelimo i njima je to ok. Meni se ovo mesto čak više sviđa od predhodnog jer je pored samog Dunava, može lepo motori da se poređaju i imamo malo više privatnosti, doduše smeštaj jeste malo socijalan. Restoran Meni Smeštaj i okolina: Sobe Zeleni zaliv: Vlasnik predhodno navedenog restorana mi je predložio ovo mesto u slučaju da nam ipak trebaju klime a i rekao mi je da je ovo mesto još pogodnije za takvo neko okupljanje. Mesto se nalazi u Porečkom zalivu i zaista je lepo. Meni liči na neki kamp. Kada sam došao bilo je zatvoreno ali sam uspeo da uslikam po neku sliku. Njih sam zvao telefonom. Cena smestaja je 7000 za dve osobe, za tri osobe 10500, a četvrta je gratis. Imaju smeštajne kapacitete za 12 ljudi. Šatori dozvoljeni. Ručak je oko 2000 prosek, ali pristaju da naprave jedan veliki ručak za sve nas i da se podelimo. Imaju i web stranicu Zeleni zaliv. Na sajtu vidim da nude i krstarenje Dunavom, tako da možemo i za to da se organizujemo. Što se tiče datuma, mi smo u Viber grupi nešto pisali da je možda najbolje prva polovina Jula, možda čak drugi vikend u Julu. I ovaj put planiram da radim majice, samo ovaj put se odričem zarade u korist nekog bolesnog deteta. Dizajn bi bio ovakav osim što bi osim modela pisalo tenere gathering 2025 ili tenere 2025, ili tenere okupljanje 2025, ili tako nešto. Bile bi u beloj i crnoj boji. Ja ću da vam javim koliko to mene sve izlazi a ko bude hteo majicu daće bar 500 dinara preko te sume ili više, koliko ko želi. Mene nemojte da gledate kao organizatora jer nemam iskustva u organizovanju grupa, ali tu sam na raspolaganju koliko mogu. Ja ako dolazim sa ženom ostajem samo Subotu, ako dolazim sam onda nosim sator, nedostaje mi malo kampovanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2134 Napisano Maj 22 Drug član, 1704 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljen! Supruga i ja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 22 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Novola je napisao: Prijavljen! Supruga i ja Polako, još nismo dogovorili datum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 547 Napisano Maj 22 Početnik, 595 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno, pratim i pozdravljam ideju. Naravno i sve teneraše bivše i sadašnje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7918 Napisano Maj 22 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti zajebana ta Tenera Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1073 Napisano Maj 22 Drug član, 1029 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, dobrodošli su i bivši teneraši.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2134 Napisano Maj 22 Drug član, 1704 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arso said: Polako, još nismo dogovorili datum! Nema veze, kad god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Maj 22 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj jul mozda? I jos pored Dunava, pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7918 Napisano Maj 23 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 12 jul da predlozimo jednom nesto konkretno, pa raspravljajteПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bigor je napisao: Znaci 12 jul da predlozimo jednom nesto konkretno, pa raspravljajte Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Mi se slažemo sa predloženima datumom, ali naravno uvek postoji faktor vremenskih prilika kojima hteli-ne hteli moramo da se prilagodimo jer u suprotnom jedan lep događaj može da se pretvori u mučenje, a verujem da niko od nas ne vozi motor jer voli da se zlopati i kisne već da bi uživao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 633 Napisano Maj 23 Drug član, 1383 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Darko 012 je napisao: Naravno, dobrodošli su i bivši teneraši. E onda sam i ja zainteresiran za dolazak !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AnteK je napisao: E onda sam i ja zainteresiran za dolazak !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 547 Napisano Maj 23 (promenjeno) Početnik, 595 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Arso said: Mi se slažemo sa predloženima datumom, ali naravno uvek postoji faktor vremenskih prilika kojima hteli-ne hteli moramo da se prilagodimo jer u suprotnom jedan lep događaj može da se pretvori u mučenje, a verujem da niko od nas ne vozi motor jer voli da se zlopati i kisne već da bi uživao. Kolko se sećam i pre dve godine je padala kiša i bilo nam je ipak do jaja P. S. naprskaćemo kablove wd-om Promenio Maj 23 član deki295 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, deki295 je napisao: Kolko se sećam i pre dve godine je padala kiša i bilo nam je ipak do jaja P. S. naprskaćemo kablove wd-om Jeste padala ali na sreću su to bili pljuskovi pa smo mogli da stanemo i sačekamo da stane i nastavimo dalje, što smo Slađana i ja radili, ali ne bi bilo baš ugodno da sastavi ceo dan i da mi vožnja prođe u brisanju naočara i vizira i kuvanja pod kišnim odelom. Promenio Maj 23 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1073 Napisano Maj 23 Drug član, 1029 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan To jeste malo zeznuto ali bilo bi dobro i što ranije da se dogovorimo za datum da bih rezervisali mesto. Neki moraju i na vreme da se organizuju zbog posla. Koliko vidim ovde i na Viber grupi dosta nas se složilo da bude Lepenac i 12. i 13. Jul. Ajd da sačekamo još neko vreme da se svi zainteresovani jave. Bilo bi dobro da ko hoće da ide da napiše, kao i da napiše da li dovodi još nekog, da li noći i gde, Lepenac, neko drugo mesto ili šator. Ja kao što rekoh ako dolazim sa ženom ne noćim ako dolazim sam nosim šator. Napravio sam i dizajne za majice Biće u crnoj i beloj boji kao i muške, ženske i dečije. Mene one iznose oko 600 dinara po komadu koliko sam izračunao, tako da minimalna cena neka bude 1100 dinara. Kad se budemo okupili i kad budem razdelio majice dogovorićemo se kom detetu ide novac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2134 Napisano Maj 23 Drug član, 1704 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda da potvrdim ovako, dolazimo supruga i ja, ostajemo 12 i 13, tamo bi spavali, u njihovom smeštaju, nadam se sami u sobi uzimamo 2 crne majice, jedna XL jedna M. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. Novola i supruga - soba-2 crne majice XL i M 2. Arso i Slađana - soba-2 majice crne XXL i L 3. Promenio Maj 23 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi je promaklo ili nije navedeno sa koliko soba radpolažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 330 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Двадесет места ваљда, боља је табела да уписујемо ко шта, мајце, шатори, ја ћу шатор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1073 Napisano Maj 23 Drug član, 1029 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi je promaklo ili nije navedeno sa koliko soba radpolažu?Pa oni su mi rekli da su im sve sobe takve i da imaju mesta za 20 coveka. Ja kapiram da imaju onda 10 soba. Moze da se proveri svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2493 Napisano Maj 23 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2028 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko 012 je napisao: Pa oni su mi rekli da su im sve sobe takve i da imaju mesta za 20 coveka. Ja kapiram da imaju onda 10 soba. Moze da se proveri svakako. Proveri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7918 Napisano Maj 23 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u satoru, jedino ako cuskije budu padale Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1035 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 697 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, da rezervisem jednu crnu majicu XXL. Nosim sator. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1073 Napisano Maj 24 Drug član, 1029 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, тене рас je napisao: Двадесет места ваљда, боља је табела да уписујемо ко шта, мајце, шатори, ја ћу шатор Ovo nije loša ideja. Ne znam ko je radio prošli put tabelu ali bilo bi stvarno pregledno i korisno. Zvao sam za smeštaj. Kaže ima 8 soba. U sobama mogu i troje da budu, tj tri ležaja, kaže kako se mi dogovorimo tako će oni da raspodele ležaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1073 Napisano Subota u 18:37 Drug član, 1029 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao sam i neki klip Lepenca na YTPoslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...