СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Njaunjau je napisao: I to jedna od lepših stvari iz mora Istina, probao onako na zivo tek izvadjene iz mora... mmmm divota. Mada su u nekim mediteranskim zemljama zasticeni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem prava italijanska pica u srcu Italije, bije borbu za najbolju picu koju sam jeo, u konkurenciji sa jednom drugom na Sardiniji. Onako lepi debeli pufnasti krajevi, tanka u sredini i naravno mocarela od bivola... mmmmm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11806 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Savan je napisao: Uhh..kako je dobro! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Planinska prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 20, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Malo piletine ispod peke. Ko zna zna, ko ne zne neka proba Peka, mnogi je mešaju sa sačem, pre mislim da je ovde zovu crepulja... mada nisam ni u to siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 20, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nije iz Mrčajevaca, ali je fenomenalan. Kafana Lazović u Čačku. Porcija je 260 din, kuvaju svaki dan i svaki dan je svež kupus. Za preporuku ko voli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, DonToni said: Malo piletine ispod peke. Ko zna zna, ko ne zne neka proba Peka, mnogi je mešaju sa sačem, pre mislim da je ovde zovu crepulja... mada nisam ni u to siguran... Ljudi mešaju babe i žabe. Crepulja je glinena posuda u kojoj se sprema hrana, a sač je glineni ili metalni poklopac za crepulju. Uglavnom ljudi čuju da neko kaže teletina ispod sača, ali ne registruju ovo ispod pa onda misle da je sač posuda. Posuda je crepulja, a poklopac, koji mora biti malo širi od crepulje da ne bi upadao žar i pepeo, je sač. Ja obožavam jela ispod sača, ali ko nije jeo domaću pogaču, onu pravu seljačku... ufff. Meni je to moja nana spremala, 2-4cm debela, brašnjava kora zapečena, i to kad uzmeš vrelo, pa natrpaš sira ili kajmaka... Cure mi bale... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na repoveVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Septembar 21, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Retro sendviči, pravio deci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 21, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Podsecaju me na rodjendane 90'tih. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 22, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 22, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Šumadinac je napisao: Znajući da si u ovo vreme gladan (na ivici izdržljivosti), samo za tebe : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7700 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 2949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene klasika Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 24, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2020. at 22:23, DonToni je napisao: Malo piletine ispod peke. Ko zna zna, ko ne zne neka proba Peka, mnogi je mešaju sa sačem, pre mislim da je ovde zovu crepulja... mada nisam ni u to siguran... U mom kraju, crepulja je zemljana posuda, u kojoj se sprema pogača, kao u mom postu od utorka. Od toga nema lepšeg. Sač je zemljana posuda, u kojoj se sprema meso, krompir, šargarepa i ... A peka je metalna posuda, za isto spremanje. Sada javno i svečano obećavam da neću više Ćaletu (pred ručak) slati fotke hrane. Ražalostio me je juče, nakon što sam mu poslao samo jednu fotku. Ali, razumem ga. Mada, to isto on meni radi. Za vikend spremam prepelice u medu i senfu, biće fotki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 24, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan "malo" skuvanog.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15961 Napisano Octobar 1, 2020 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Svega po malo, za nas dvoje i dvoje dečice. Nije teško, a lepo je... p.s. ostalo u basti jos nekoliko zelenih paradajzeva pa smo i toga napunili 3 tegle 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2020 at 8:03 PM, Šumadinac said: I preporuka za jagnjeću čorbu u Kapiji Šumadije, najbolja u Srbiji, samo 250 dinara Jel to Kapija Šumadije od Avale prema Ripnju, kad se prođe skretanje za Zuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 2, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Marek1987 je napisao: Jel to Kapija Šumadije od Avale prema Ripnju, kad se prođe skretanje za Zuce? Nije. Ova je na samom isključenju sa auto-puta za Kragujevac. Čim prođeš naplatnu rampu, odmah desno. Vidi se restoran i sa auto-puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Bice valjda dosta za nas nekoliko drugara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Octobar 18, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7700 Napisano Octobar 18, 2020 Drug član, 2949 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bice valjda dosta za nas nekoliko drugara... A ovo je trebalo slikati i pripremljenoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 31, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ovim našim ženama bi trebalo odati priznanje! Obično spremam vikendom, kada sam slobodan, roštilj, talandaru, sač... uglavnom, jedno jelo. Danas sam rešio da se posvetim spremanju, da spremim par specijaliteta, desert... i ... jeb'o ti ovo! Sad' sam se zafrknuo, i neću skorije. Nisam seo od jutros. Projanica: Gulaš (sinovi pola pojeli pre nego što je bio potpuno spremljen): Turski sutlijaš-na slici je beo, a u prirodi žut. Nikada nisam voleo sutlijaš, nisam ga ni jeo, dok nisam otkrio ovaj recept. Savršenstvo ukusa i brzo se sprema. Bude li sqvo nešto predložila, odmah uzimam brufen. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako spremati za mnogo gladnih usta a da bude ukusno. Za kuvanje uvek treba vremena. Na brzinu, ne ispadne uvek kako treba. Elem, pratim i ulažem. Nije od danas, pre par dana ali svejedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Octobar 31, 2020 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj kazu da kuvanjem u otklopljenoj serpi ne nadima. @Šumadinac daj recepAt za sutlijas, cena inbox... dugo kuvanje Stop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...