Ćale 3092 Napisano April 30, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da kažem: "To je doručak!" Ali ne. TO JE FIRMA Prijatno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ćale, da je do firme bilo bi "mršavo", ovo je čist hedonizam zaposlenog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez tih redkvica (ako je google dobro preveo) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rotkvice, brate, obične prolećne rotkvice... ali ukusne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas za večeru... A meni ima sira i pamidore, pošto ne jedem mušlje. A dva ljeta sam radio na plantažu istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Bane je je napisao: Kod nas za večeru... A meni ima sira i pamidore, pošto ne jedem mušlje. A dva ljeta sam radio na plantažu istih. Morao sam da guglam i pamidore i mušlje. Moja večera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Moj "sistem" za pečenje ribe 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Maj 22, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Punjena štuka i čorba naravno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Maj 22, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ..pa malo morskih 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Palačinke u Fenix-u, na Zlatiboru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slatko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vodeni svet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 6, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tata.... prase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 8, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jedno ozbiljno pitanje, to jest molba za profesionalnog pekara ili picedžiju: Aj podeli pravi recept za pravo testo za picu. Ne ono lebasto, što bi baba napravila picu, nego ono pravo, da bude tanko i da se elegantno razvuče. Svi kao neki majstori pa onda il je "lebav" il se ne razvlači il je bezveze ... Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uslast gurmani...Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spare ribs, krompir u gacama sa nekim odlicnim sosom...triple pivo se nazire samo... Restoran Bones, Brugge. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProSavane, brate pa ti malo, malo pa neko sepra. Svaka ti čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Organizovali smo balkan party u tenis klubu. 80 ljudi se prijavilo, omanja svadba Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 9, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uslast gurmani...Vozim motor a nisam bajker.....I kakvi su spermici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I kakvi su spermici.Ludilo, bacaju direkt u extazu....Vozim motor a nisam bajker..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Savan je napisao: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro ja sam čuo da je zabranjeno peći ražanj u tim unijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma pricaju svasta o tim unijama, ne treba da slušaš sve šta se priča. Od 2 praseta ostalo je samo jedno uvo, vilice, i papci, čak sam i mozak i jezike uspeo da ‘prodam’ kao specijalitet. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...