Lucky George 449 Napisano Maj 20 BJB Maxi Scooter Club, 599 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za gospođu, koja se ohrabrila da se vozi motorom, kupujem moto cipele/ čizme ( pliće) br. 40 i moto pantalone /tregerke takođe vel. 40 063-219-955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Maj 20 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A ja br 36 cipele, da se nadovezem na kupovinu. Ne zameri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 83 Napisano Maj 20 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam žensko odelo bmw enduroguard jakna 38 velična ali je konforno, plaćena cena je bila 350 evra, daću je za 300e, par puta nošeno. Svetlije siva boja Pantalone bmw ali nisu enduroguard mislim da su neke street ili tako nešto veličina 40, endurpguard su bako širone nogavice pa smo se odlučili na ovu opciju kombinacine modela. Cena plaćena 350 daću ih za 250e Crne boje Prodaje se samo komplet za 550 evra Odelo je izuzetno kvalitetno, nije goratex ali je neki kvalitetan materijal. Može da proba u Zemunu a radim komercijalu pa mogu da ponesem sa sobom kada budem dolazio na tu neku stranu sveta. 063 7-119-009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5539 Napisano Maj 29 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Odeš kod Siniše preko puta TC Zira ( Ruzveltova ) nadješ sve .. svakako javneš mu se pre toga .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 449 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 599 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2025 at 6:37 AM, GR 46 said: Odeš kod Siniše preko puta TC Zira ( Ruzveltova ) nadješ sve .. svakako javneš mu se pre toga .. Ako si u mogućnosti prosledi mi Sinišin br.mobilnog Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...