malitomic 2133 Napisano Maj 19 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da proda ispravnu mesalicu Beograd okolina, kupujem. 0604421566 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6796 Napisano Maj 19 Drug član, 1516 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, malitomic said: Ako neko ima da proda ispravnu mesalicu Beograd okolina, kupujem. 0604421566 Bolje ti je da se ispruzis za novu, nego za neku, koja te moze ostaviti na pola ploce i napraviti neprocenjivu stetu. A ne verujem ni da su polovne bas mnogo jeftinije od novih. Ja imam mesalicu i znam sta ti pricam. Iako odrzavam uredjaje, nisam stigao da zamenim ili popravim prekidac, pa cak ni utikac. Mada radi kad se kabal nategne. Semering vidim da je procureo. Znaci glavni lezaj takodje ide na zamenu. Da ne pricam o motoru, prenosu, koji moze da pali ili kida remen, sto neces odmah u probi primetiti. Emajl bubnja se osteti u polovnjacama, pa ti lepi beton, potrebno je i bolje pranje i vise muke na kraju posla. Ako je za jednokratni posao, bolje iznajmi dobru mesalicu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2133 Napisano Maj 19 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu Polovne na oglasima prodaju preprodavci i to skuplje nego što su nove najmanje Budući na nemam vise od 2-3 dana posla sa njom I renta je u opciji. Ovde na forumu je uvek moglo po drugarskoj ceni, da se kupi svakojaka roba, pa sam zato i postavio oglas. Mozda ke neko završio kuću i muka mu od komšija što je zajme svaki čas, pa bi da je se resi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6796 Napisano Maj 19 Drug član, 1516 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram uskoro da zavrsim betonske radove. Ali to uskoro je po planu na jesen. Svakako ne bih mogao da ti prodam mesalicu u ovakvom stanju, a kad je uradim, ni ne isplati se prodaja. Mali plac, samo ce smetati. Ali neka je nek cuti negde pokrivena. Kad zatreba, nigde naci... Ja sam ovu dobio od rodjaka. Star je i ne treba mu. Inace, da kupujem, kupio bih novu, najjeftiniju. E sad preprodavci su takvi, te ove nisu kineske, te sever motor, blabla Zelim ti srecu u kupovini i dobar posao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2133 Napisano Maj 19 Drug član, 1315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...