spredrag 1130 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan @O'šonesi Jako, jako lepo čoveče, ali ti si očito profesionalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Novembar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skromni doprinos temi... moja saputnica (životna i na motoru) spreman za put... Divčibare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 6, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svadba, svadba, svadba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Retka prilika bez piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shortikus 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIS Motocikl: HONDA Afica Twin Prijavi odgovor kao problematičan Deda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Utorak je trebao da bude sasvim običan dan kada dolazimo na praksu, medjutim došlo je nas par koji smo malo ispred vršnjaka iz razreda i pošto smo svi imali aparate kod sebe posle prvih varnica pala je dečja rasprava ko bolje slika,ko ima bolji aparat,čiji aparat ima bolju svetlosnu jačinu, čiji je tata jači... i tako u nedogled. Sreća pa je došao profesor i predložio nam da se oprobamo u studiu sa tim moćnim mašinama od aparata inače je sva verovatnoća bila da ce biti viška sočiva,plastika i svega ostalog! Atmosveta je bila krajnje neozbiljna tako se ni oko fotki nismo mnogo trudili. Sve u svemu,super smo se družili i ovo ćemo sigurno ponoviti. Da ne pričam puno, evo nekoliko radova posto nebih da pretrpavam stranicu, ali ocekujte na sledecoj strani jos fotki posto me mnogo interesuju komentari ljudi koji su duže od mene u ovim vodama. I da napomenem,fotografije nisam obradjivao. Po meni nije bilo potrebe da se čačkaju boje i osvetljenje a posto sam zimski raspust odvojio za edukaciju o malo ozbiljnijim modifikacijama na slikama, obradjivanih fotki nece biti do proleca... Khm Khm: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I za kraj jedna slika mene. Čisto da pokvari dosadašnji utisak Uploaded with ImageShack.us Živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna teska iz Sremcice Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop1 1 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dobanovci Motocikl: Suzuki V-strom 650 k6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko portreta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo zaboravih?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Januar 23, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sprzena mi se bas svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova sprzena mi se bas svidja Volim da preterujem u tom "prženju", i skoro svi me grde, ali meni se sviđa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Super Helena!Moze li koja o svetlu!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Utovarali kod mene ugalj pre neki dan, i ovako mi komsa izgledao posle par sati lopatanja ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oroku, koji je ovo objektiv?! Odlicna je fotografija! P. S. Mislim na fotografiju komshije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Opet Helios 2/58mm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 19, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da stavim i ja koju pored vas odlicnih fotografa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 19, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mislim ako smem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...