URKE 80 173 Napisano juče u 17:37 Svrati ponekad, 150 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako me ovi sa Alija ispale,naručiću preko ovih Italijana. Sa Alija bi bilo negde oko 90eur i carina oko 20ak eur ako je naplate. Dužina je 56cm. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 173 Napisano juče u 17:40 Svrati ponekad, 150 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo problema oko montaže?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 9 Napisano juče u 17:53 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ne ali montaza je trajala bas dugo. Nismo bili sigurni sta sve treba da se demontira, imalo je bas puno gumica srafovi imalo smo uputstvo ali su slike bile bas lose na papiru. Na kraju ipak ispalo sve okej. Ja sam taj model sa ali expres vec znao ali ipak sam hteo nesto kvalitetnije da bude, na kraju tonsam dobio ali razocarala me sama ta visina za koju mislim da je malo preterana. Kako i da je uzivo izgleda lepo… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 173 Napisano juče u 18:25 Svrati ponekad, 150 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si čekao na dostavu iz Italije?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 9 Napisano juče u 20:23 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 20 dana mada ovaj covek koji je porucio montira i porucuje vizira bavi se sa tog tako da mozda ima neke druge veze kanale oko to nemam pojma… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6412 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 4730 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću opet da ponovim, na easyparts.com imate sve za SYM. Ne samo vizire, nego baš sve, i do najmanjeg šrafića, ako i kad zatreba. To mnogo znači. Pouzdan je i proveren sajt, šalju i u Srbiju brzo, cene na sajtu su bez VAT\PDV. Problem je što šalju DHL-om, pa to sa dažbinama i carinom ispadne relativno skupoceno. Ali imate i varijante kao što je de.prevoz, pa napravite kalkulaciju. Windscreen FABBRI Exclusive SYM Jet 14 Evo 125 E5+ 2024-> - Windscreens - EasyParts.com - Order scooter parts, moped parts and accessories WWW.EASYPARTS.COM Windscreen of the «Exclusive line» premium screens with special finishes and materials. This screen replaces the original screen and fits the original mounting points, which are not... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...