Jump to content

Moto Zajednica

SYM Jet 14 200

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 150 postova

Ako me ovi sa Alija ispale,naručiću preko ovih Italijana. Sa Alija bi bilo negde oko 90eur i carina oko 20ak eur ako je naplate. Dužina je 56cm. 86af68e79b9e9356867fde64762a3446.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova

Generalno ne ali montaza je trajala bas dugo. Nismo bili sigurni sta sve treba da se demontira, imalo je bas puno gumica srafovi imalo smo uputstvo ali su slike bile bas lose na papiru. Na kraju ipak ispalo sve okej. Ja sam taj model sa ali expres vec znao ali ipak sam hteo nesto kvalitetnije da bude, na kraju tonsam dobio ali razocarala me sama ta visina za koju mislim da je malo preterana. Kako i da je uzivo izgleda lepo…

• Ne silazi, 4730 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ja ću opet da ponovim, na easyparts.com imate sve za SYM. Ne samo vizire, nego baš sve, i do najmanjeg šrafića, ako i kad zatreba. To mnogo znači. Pouzdan je i proveren sajt, šalju i u Srbiju brzo, cene na sajtu su bez VAT\PDV. Problem je što šalju DHL-om, pa to sa dažbinama i carinom ispadne relativno skupoceno.  Ali imate i varijante kao što je de.prevoz, pa napravite kalkulaciju.

WWW.EASYPARTS.COM

Windscreen of the «Exclusive line» premium screens with special finishes and materials. This screen replaces the original screen and fits the original mounting points, which are not...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja