Patriota 821 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena prosle godine, nosena nekoliko puta sa potkapom. Odlicno stanje, unutrasnjost nova. Uz kacigu dolazi nolanova Ncom komunikacija. Cena je fiksna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 464 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Koja tačno cena je fiksna? 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6097 Napisano Maj 15 BJB Maxi Scooter Club, 1823 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Odlična je kaciga, poseduje istu sao u drugoj kolor šemi. Malo je teza ali udobna i tiha zaista. Preporuka svakako. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 465 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitam za cenu Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 529 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pa piše 100 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 821 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Idiot kakav sam,nisam napisao cenu.... Prastajte . Cena je 200 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 465 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Idiot kakav sam,nisam napisao cenu.... Prastajte . Cena je 200 euraImaš PPSent from my 23078PND5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 529 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Patriota said: Idiot kakav sam,nisam napisao cenu.... Prastajte . Cena je 200 eura Hehehe, morao sam malo da se našalim. Kaciga je super, imam istu u drugoj kombinaciji boja. A i cena je korektna. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 821 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kaciga prodata odmah posle postavljanja oglasa,covek znao posle pola sata,nasli se i otisla. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...