Dusan 1 Napisano Septembar 30, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Moje drustvo i ja smo kampovli u Adi i po meni susret je bio extra! Organizacija i programi su za pohvalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GSX-R1000 0 Napisano Octobar 2, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Ada,ada.ada, ko cita moto magazin moze da vidi sta pisu o susretima, ali po meni svaki susret je dobar po nekim stvarima.(u novi sad nisam bio,posto u zadje vreme samo primerke cujem) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Octobar 5, 2006 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan UZICE,S.MITROVICA,SABAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 5, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan UZICE' date='S.MITROVICA,SABAC[/quote'] A Batocina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 5, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. UZICE' date='S.MITROVICA,SABAC[/quote'] A Batocina? uh, pa hajde sad mi k'o i Adasi da pocenemo da hvalimo Batocinu cisto da se ogledamo koliko koga ima na forumu... ...oni za Adu, mi za Batocinu i to je ta prica... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 5, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.uh' date=' pa hajde sad mi k'o i Adasi da pocenemo da hvalimo Batocinu cisto da se ogledamo koliko koga ima na forumu... ...oni za Adu, mi za Batocinu i to je ta prica... :wink:[/quote'] lancia pogledaj moj post malo ranije u ovoj temi i shvatices da je ovo bilo cito sarkasticno posto vidim da je ovde lokal-patriotizam uzeo maha. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Octobar 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.uh' date=' pa hajde sad mi k'o i Adasi da pocenemo da hvalimo Batocinu cisto da se ogledamo koliko koga ima na forumu... ...oni za Adu, mi za Batocinu i to je ta prica... :wink:[/quote'] lancia pogledaj moj post malo ranije u ovoj temi i shvatices da je ovo bilo cito sarkasticno posto vidim da je ovde lokal-patriotizam uzeo maha. Pozdrav :?: :roll: :?: Ostao sam bez reci :!: Mislio sam da smo tu na forumu, svi bajkeri, a ne politicari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 5, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ernesto, i ja sam bio sarkastican, samo nastavio isti taj sarkazam, i mene je pomalo izazvalo hvaljenje lokalnog skupa pa sam se ja nadovezao svojim postom bajagi neke kontre, ustvari da i ja naglasim ono sto si i Ti napisao bas u svom prvom postu u ovoj temi. Drag, zaista mi je zao sto ispada ovako ali najglasniji su uglavnom oni koji su otisli samo u Adu i reakcije se stoga javljaju. Ukoliko utrosimo stotine kilometara da posetimo vecinu ili bar pola skupova u sezoni, zaista je pomalo iritantno ako se onda pojavi prica o najboljem skupu samo zato jer je neko od svih skupova samo tamo i bio. Eto, znaju svi sa koijma se druzim da svakog petka bude po jedan mini-skup oko kotlica koji uglavnom ispadne bolje nego neki pravi skupovi, pa sad to ne dizemo u nebesa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Octobar 14, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz, Ne shvatam chemu takvi postovi, zar nije pitanje tipa: "Koji skup je bio najbolju u 2006. g. po VASHEM MISHLJENJU?" Organizacija i sve te razne igre: Ada Mesto: Vajska Muzlja, nisam se mnogo zadrzavao na skupu, ali mi se mesto odrzavanja nije svidelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Octobar 21, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Fakeer see Austrija vidiš sve isvašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 23, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Fakeer see Austrija vidiš sve isvašta. Ja idem sledetje sezone tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Novembar 2, 2006 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan U Uzicu je bila dobra organizacija, svirka, defile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Novembar 15, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan SHABAC ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Decembar 16, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja S.Mitrovica (Šabac namerno ne spominjem) a Novi Sad najdosadniji, tamo više ne idem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 23, 2006 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Moj tata je jaci od tvog, njanja! E nije nego je moj tata jaci od tvog!!!!!! E nije...... Ma nemoj! Ko mi kaze....... [/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 23, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mi neko objasni u cemu je stos sa tim moto skupovima? Nisam nikad bio ni na jednom, ici cu sigurno sledece godine negde, ali... Sta se tu desava? Ja to nekako zamisljam kao skupimo se na gomilu na nekoj livadi, naslonim se na svoj motor i pijem pivo... Nadam se da nije tako. Eto, procitao sam gde treba ici, otici cu tamo, stignem na skup, nikog ne poznajem, gde da ostavim motor, (a da ga tu i nadjem, po mogucstvu kompletnog), sta da radim... Za mene totalna nepoznanica! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 24, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mi neko objasni u cemu je stos sa tim moto skupovima? Nisam nikad bio ni na jednom' date=' ici cu sigurno sledece godine negde, ali... Sta se tu desava? Ja to nekako zamisljam kao skupimo se na gomilu na nekoj livadi, naslonim se na svoj motor i pijem pivo... Nadam se da nije tako. Eto, procitao sam gde treba ici, otici cu tamo, stignem na skup, nikog ne poznajem, gde da ostavim motor, (a da ga tu i nadjem, po mogucstvu kompletnog), sta da radim... Za mene totalna nepoznanica! :shock:[/quote'] E ondak nemoj NIŠTA da radiš! Ili kapiraš ili ne kapiraš. Toliko je puta pretresena tema moto-skup da je NEOBAVEŠTEN mogao da bude samo onaj ko je HTEO! Ako misliš da tamo nema ništa za tebe ili se pitaš šta je to, onda si u pravu- Tamo STVARNO nema ništa za tebe... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E ondak nemoj NIŠTA da radiš! Ili kapiraš ili ne kapiraš. Toliko je puta pretresena tema moto-skup da je NEOBAVEŠTEN mogao da bude samo onaj ko je HTEO! Ako misliš da tamo nema ništa za tebe ili se pitaš šta je to' date=' onda si u pravu- Tamo STVARNO nema ništa za tebe... :wink:[/quote']Bas tako ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 1, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam 24 susreta prosle sezone i po meni je Ada definitivno bila naj naj zatim Indjija, Kikinda... Ali to je samo moj utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam 24 susreta prosle sezone i po meni je Ada definitivno bila naj naj Bravo prijatelju! Ja isto delim tvoje misljenje. Kulturno, lep docek, dobra muzika, lep prostor. Idem i ove godine, OBAVEZNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 31, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mi neko objasni u cemu je stos sa tim moto skupovima? Nisam nikad bio ni na jednom' date=' ici cu sigurno sledece godine negde, ali... Sta se tu desava? Ja to nekako zamisljam kao skupimo se na gomilu na nekoj livadi, naslonim se na svoj motor i pijem pivo... Nadam se da nije tako. Eto, procitao sam gde treba ici, otici cu tamo, stignem na skup, nikog ne poznajem, gde da ostavim motor, (a da ga tu i nadjem, po mogucstvu kompletnog), sta da radim... Za mene totalna nepoznanica! :shock:[/quote'] E ondak nemoj NIŠTA da radiš! Ili kapiraš ili ne kapiraš. Toliko je puta pretresena tema moto-skup da je NEOBAVEŠTEN mogao da bude samo onaj ko je HTEO! Ako misliš da tamo nema ništa za tebe ili se pitaš šta je to, onda si u pravu- Tamo STVARNO nema ništa za tebe... :wink: jao !!pa sto ste ga napali? :shock: decko je neobavesten a vi kao pravi bajkeri treba da mu preporucite da ide i dozivi taj osecaj "motoskup" a ne da vas se uplasi.. e poslacu vam Ducu da vas sredi :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad bio ni na jednom' date=' ici cu sigurno sledece godine negde, ali... Sta se tu desava? :shock:[/quote'] Evo ti pa srfaj (jedan od boljih): http://www.mc-cobra.com/img/cobra_album1/Motoros%20IV.%202005/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan od slovenaèkih: http://www.mkpanter.com/fotoindex.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 1 mesto = Uzice 2 mesto = Mitrovica 3 mesto = Trebinje Dalje necu ocenjivati vi saberite i oduzmite sami . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad bio ni na jednom' date=' ici cu sigurno sledece godine negde, ali... Sta se tu desava? :shock:[/quote'] Evo ti pa srfaj (jedan od boljih): http://www.mc-cobra.com/img/cobra_album1/Motoros%20IV.%202005/index.html Tu imas slike od prosle godine. http://www.mc-cobra.com/img/Cobra-2006/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...