DraganNS 8443 Napisano Subota u 05:12 Drug član, 1750 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo volEm kada mi jutro zamiriše na kafu i - "ekšn". image upload site without registration 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 819 Napisano Subota u 08:04 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Чекају се Новосађани Sent from my iPhone using Tapatalk 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6942 Napisano Subota u 13:43 BJB Maxi Scooter Club, 6218 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bio kratko, da ispoštujem, obaveze brzo zvale nazad... 5 motora i učesnika iz naše malene varošice na obalama Jegričkih jezera, nije loše... Jedan selfi sa @Robi Lep defile kroz grad, mnogo podrške od naroda okolo. Znam da će nenadležni reći da nas je bilo 14, od toga 3 neregistrovana ali preko 200 motora, bliže 250 je činilo lepu kolonu. Tamo i natrag oko 250 km, povratak kroz lepa, simpatična sela kroz koja nikad nisam prošao: Tornjoš, Kevi, Utrine, Svetićevo, Gunaroš... Bila mi je čast, kao i uvek 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 118 Napisano Subota u 14:05 U prolazu, 44 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @alexantoNa prvoj slici vidim velikog gospodina Robija.Veliki pozdrav za drugara od mene i moje supruge.Žao mi je što nisam sa vama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 819 Napisano Subota u 15:47 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Какви велики домаћини, а наравно и најбољи гости! Журка је баш добро испланирана и љубазно/гостопримљиво/богато припремљена.Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11340 Napisano Subota u 16:38 Drug član, 1159 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mi upravo stigli,morali se ranije vratiti zbog obaveza. Subotičanima za gostoprimstvo naklon do poda,ničega ne oskudeva pogotovo osmeha i pozitivne energije. Video i družio se sa nekim ljudima sa foruma a sa Robijem smo nagurali u šetnji preko 10000 koraka . Ko god posumnja u izvesnost ostvarenja cilja neka izadje medju studente i narod u blokadi da vidi entuzijazam i želju za promenama i sumnja će ispariti. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11340 Napisano Subota u 16:43 Drug član, 1159 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A evo pobrinuli se da niko ne ostane gladan a ni žedan.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19216 Napisano Subota u 18:33 Integrisan, 5837 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci vikend u Zajecaru. Daleko Nadam se uskoro mozda Sombor, Backa Palanka, Apatin, Zrenjanin ili nesto tu okolo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 118 Napisano Subota u 19:45 U prolazu, 44 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistDrugar,ne zaboravi da su tamo Lok. izbori 8 juna.Vrlo bitan test za glavni šah-mat.Daleko jeste ali moraju i tamo ljudi da se razmrdaju.U to ime 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11036 Napisano Subota u 21:05 Hronični Motociklopata, 7554 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za kolege bajkere i za sve ostale koji su bili, ja sam ipak išao kao pešak, ubiše me noge al vredelo je 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 675 Napisano juče u 00:06 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan U obezbeđenom smeštaju porukaSent from my SM-S721B using Tapatalk 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8443 Napisano juče u 07:46 (promenjeno) Drug član, 1750 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih par slika: Da nisam na putu do Rode izgubio privezak sa ključevima od kofera i još nekih stvari (sa daljinskim upravljačem od garažnih vrata) mogao bih da kažem da je juče bio jedan od onih savršenih dana. Bajkera se skupilo koliko se skupilo (moglo je i više), ali to nije bilo toliko bitno za sveukupni utisak. Domaćini su se svojski potrudili oko svega, posebno je bila bogata ponuda hranom koju, nažalost, nisam degustirao zbog malih problema sa stomakom. Pošto mi je termo uložak za jaknu, kišno odelo i dr. stvari ostale zaključane u koferu morao sam da krenem oko 19h kući pa ako je neko voljan neka podeli utiske sa večernje atmosfere. PS: ne znam zašto mi posle upload-a slika podvlači tekst, ranije se to nije događalo? Promenio juče u 07:52 član DraganNS 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 675 Napisano juče u 09:03 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan U obezbeđenom smeštaju porukaSent from my SM-S721B using TapatalkUzvraćeno Sent from my SM-S721B using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6264 Napisano juče u 11:53 Drug član, 919 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DraganNS je napisao: Da nisam na putu do Rode izgubio privezak sa ključevima od kofera i još nekih stvari (sa daljinskim upravljačem od garažnih vrata) mogao bih da kažem da je juče bio jedan od onih savršenih dana. Bajkera se skupilo koliko se skupilo (moglo je i više), ali to nije bilo toliko bitno za sveukupni utisak. Domaćini su se svojski potrudili oko svega, posebno je bila bogata ponuda hranom koju, nažalost, nisam degustirao zbog malih problema sa stomakom. Pošto mi je termo uložak za jaknu, kišno odelo i dr. stvari ostale zaključane u koferu morao sam da krenem oko 19h kući pa ako je neko voljan neka podeli utiske sa večernje atmosfere. PS: ne znam zašto mi posle upload-a slika podvlači tekst, ranije se to nije događalo? Moraš pre teksta da upišeš šifru "P.S." i onda ne podvlači... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5342 Napisano juče u 12:24 Drug član, 1146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi put u Subotici od 2009. a i tad sam bio jako kratko, pre toga, 1999. Iznenađen sam koliko je grad lep i zelen. Baš su nas upropastili i zabetonirali u Beogradu. Elem, svaka čast domaćinima na gastronomskoj ponudi, bilo je svega: pečenja, gulaša, pasulja, peciva... Mi smo do 23h ostali i stigli kući oko 1h, kad upalih instagram i videh da čim smo otišli ćaciji pokušali da naprave sranje, ali su ih kolege i policija sredili. S obzirom da su krenuli u akciju tek kad smo drugar i ja otišli, sad je jasno koga se zaista plaše 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11340 Napisano pre 22 sati Drug član, 1159 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan od dva "ćaci heroja" koji su napali u Subotici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 675 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan od dva "ćaci heroja" koji su napali u Subotici "Kondicioni trener" Koje je trčanje bilo za njimSent from my SM-S721B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 118 Napisano pre 21 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Po faci bi rekao da je neki"intelektualac".Šteta,mlad a glup. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 762 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Sveta krava Prijavi odgovor kao problematičan Pa red je i da se zahvalim u svoje ime svima koji ste bili,nadam se da smo bili dobri domaćini. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 675 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan "I Beogradski Sindikat jedan je od nas"Podelili bajkersku objavu na Insta storySent from my SM-S721B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...