jasminko VIR 1628 Napisano Nedelja u 12:07 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaže, kupio bih neki baš dobar primerak Beverly 500, održavan, sa što manjom kilometražom a da nije sa cenom otišao u nebesa. Ako znate da neko prodaje dobar primerak bio bih zahvalan da mi isti preporučite. Uglavnom pratim oglase na PA, ali možda mi nešto promakne. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14276 Napisano Nedelja u 14:32 Integrisan, 7798 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Beverly ali pre par dana videh u lokalnim oglasima Scarabeo 500 sa tri kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Nedelja u 17:29 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Velika je šansa da bi to vozila i muško-ženska mlađarija pa bi ipak isključivo Beverly jer je nekako izgledniji a što je najvažnije i lakši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8014 Napisano Nedelja u 17:49 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...bez da se šalim, patim za skuterom, i fali mi, pun mi andrak šaltanja po gradu, ovih dana gledam sve i svašta... I pored beva gledam i 'ondu SH300-350... Mogu ti reći, ozbiljna sprava. Vidi i to.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 176 Napisano Nedelja u 18:01 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo SH za preporuku od jednog člana sa foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Nedelja u 18:41 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da vidimo i taj SH za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 176 Napisano Nedelja u 18:46 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj @Ji 4Tze ako se ne javi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 82 Napisano Nedelja u 19:02 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Aj pokazaću ti ako te zanima, treba tu u komšiluk svakako da dođem… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Nedelja u 19:29 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim u potpisu da se radi o SH350, znači godište od 21 pa na dalje. Ja tražim Beverli 500, njemu je vrh cena 3500 pa na dole a i zbog kubikaže i kilovata može da radi u školi za A2 kategoriju. SH ne ispunjava te uslove ( preko 400 ccm i preko 25kW). Kad je nuk pomenuo SH mislio sam neki stariji ali dobar SH300 pa da ga uzmem za kuću, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Nedelja u 19:32 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo i isključivo dobar Beverli 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8014 Napisano Ponedeljak u 07:25 Drug član, 3292 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Ji 4Tze said: Aj pokazaću ti ako te zanima, treba tu u komšiluk svakako da dođem… Daj ja da vidim sveca mu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 82 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/24920121/honda-sh-350 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...