Jovann21 0 Napisano Maj 9 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skoro sam kupio kawasaki z750 2005 uvezen je iz Ch danas tokom voznje kao da je krenuo zvuk zveckanja koji me malo plasi evo link videa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1795 Napisano Maj 10 Drug član, 1113 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To nije od agregata. Zvuci mi kao sitno zveckanje selne, nekih sitnih delova metala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 195 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 198 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan proveri šelne i šrafove duž celog auspuha. nekad davno sam zbog labavog šrafa na izduvnom loncu dzabe išao kod Tušera u Mureck na servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...