to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nigde da nađem išta o Hickmanovom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Ne mogu nigde da nađem išta o Hickmanovom stanju. Upravo krenuo da pišem ovo, samo saopštenje od juče. Nikakav detalj i stanje, nadam se da je ok i da će oporavak biti lak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda n°56 GSXR!! Da se us*ereš od zavisti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kiša jutros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, videćemo da li će i koliko pomerti start, gledajući prognozu mozda startuje u podne, ako ne tek od 18-19... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8122 Napisano Maj 31 Drug član, 3331 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, to crank said: Očigledno smo ga amaterski preskočili. Ne zbog njega lično nego zbog Honde koju sam izgleda potpuno otpisao. Ja inače momka obožavam, on i Hillier su mi jedni od omiljenih.. Ne kao vozači, tu nemam omiljenih jer uvek navijam za sport, nego kao ličnosti.. Po ovome što gledam na YT... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Hickman update : *CONDITION UPDATE:* Peter Hickman, bike number 10, came off at Kerrowmoar on the opening lap of the third qualifying session of TT 2025. He was reported as conscious and stable, and taken via AirMed to Noble’s Hospital where he is currently being treated for chest, back, shoulder, and facial injuries. He is described as being ‘comfortable’ and ‘in good spirits’. Earlier on Friday in the second qualifying session of TT 2025, Tom Weeden, bike number 33, came off at Glen Helen. He was taken to Noble’s Hospital via AirMed where he is currently being treated for back, leg and ankle injuries. The Isle of Man TT Races send their best wishes to both Peter and Tom, and thank the Marshals and the MRMS medical team for their continued diligence and professionalism. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji round up : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loš ovaj siže na YouTube. 20 min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi tuturtu sto su spomenuli samo hickmanovu nesrecu jer je zvezda, bila jos jedna, momak isto u bolnici ali to izgleda nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 973 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 2155 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Највише инфо о Хикману сам нашао код Сајмона Питерсона на Твитеру/Иксу рано јутрос, остало ништа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ProkaRoka A jebi ga, potencijalni višestruki pobednik otpao pre prva trke. Masivan događaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Današnji program opet pomeren. Nadaju se u 15h po našem satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bracabgd said: Највише инфо о Хикману сам нашао код Сајмона Питерсона на Твитеру/Иксу рано јутрос, остало ништа. Bukvalno ništa nigde. 1 hour ago, to crank said: @ProkaRoka A jebi ga, potencijalni višestruki pobednik otpao pre prva trke. Masivan događaj. Razumem ali opet, ako se spominju nesreće ono, malo mi to... Ja koliko sma gledao po weather radaru, jedino mi logično ako je bude danas da će biti oko 18h. Svakako evo prilike da odem u nedeljnu nabavku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavka je dobra ali historic TT binging je dobrije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, žena bude srećna a ja nesmetano posle uzivam u trci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja manipulišem neispunjenim onećanjima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 11h po našem satu, prva Superbike teka. Ako vreme dopusti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, to crank said: Ja manipulišem neispunjenim onećanjima... Mlad sam, imam još da učim. Da, video sma da je startovao na TT+, stigoh kući i vidim objavu da nema ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 973 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 2155 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ископах нешто о паду https://www.the-race.com/tt/crash-injuries-end-hickmans-2025-isle-of-man-tt/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3932 Napisano Maj 31 Ne silazi, 5067 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 535 Napisano Maj 31 TVRD RAD, 313 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MoToM said: Top koment me nasmeja : @frodorabbit 2 days ago I’m outraged. Not one of them slowed down for that 40mph limit Reply Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Maj 31 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najpametnijih stvari koju sam u životu napravio je što sam instalirao "Between the hedges" na Xbox. Naučio sam stazu napamet. Nisam dugo igrao, zaboravio sam dosta imena krivina a na novijoj verziji ne umem da namestim da izbacuje ime kad nađem na datu lokaciju. Još jedna dobrija akcija od kućnih zadataka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Jun 1 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kurčio sam se i urekoh se... ako ću da gledam trku a baba da ide u prodavnicu moram da ispraznim i napunim i ispraznim mašinu za sudove ako mislim da dobijem večeru. Razmišljam da postim danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5585 Napisano Jun 1 Integrisan, 13349 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kurčio sam se i urekoh se... ako ću da gledam trku a baba da ide u prodavnicu moram da ispraznim i napunim i ispraznim mašinu za sudove ako mislim da dobijem večeru. Razmišljam da postim danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...