SrdjanRadivojev 500 Napisano Sreda u 05:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara, Motor je 2010to, presao nesto preko 32k, registrovan je. Ja sam ga uvezao pre 5 god iz ch sa 9k na satu i bukvalno kao iz salona je bio (tamo je dugo stajao nije vozen) Na motoru je nov set prenosa, presao ni 1000km, guma zadnja na pola prednja tek pocela da se trosi. Uz motor ide jako puno opreme, vidi se na slikama, dodatno jedan set novih e07 guma, plocice i gratis mali servis. Ima ogrebotinu na donjoj desnoj strani crash bara, sam motor gotovo da nema tacku. Od ulaganja ostaje da se vozi, jer je za poslednje 2 god presao jedva hiljadarku. XL700 je prosta mehanika, bez ikakve struje, pravljen da traje. Cena za forum je 4500 i fiksna je, motor jos nigde nije oglasen. Sve info na telefon +381641243438 Danijel Promenio Sreda u 05:49 član SrdjanRadivojev 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 459 Napisano Sreda u 07:34 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh ovo valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1973 Napisano Sreda u 08:42 Drug član, 951 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar bajk! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1622 Napisano Sreda u 08:57 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Čisto informativno, do kad je registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 500 Napisano Sreda u 09:09 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Neka sredina septembra. Moze se pogledati u Beogradu, Danijel je mnogo dobar lik, slobodno ga cimnite za info dalje.. Zbog privatnih obaveza ne stize da vozi, stoga se i prodaje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1622 Napisano Sreda u 14:40 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima i ovaj fabrički štitnik motora ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 500 Napisano Sreda u 15:12 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Nema, ima touratech alu suspleh koji je zastita, fabricki je od plastike i moze da zastiti od komaraca samo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2114 Napisano Sreda u 16:28 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor sa odlicnom opremom Šta bi ja sa njim radio i da ga kupim, kad nema ništa da se dodaje i pakuje. Ali ako drugaru fali lep i dobar gradski auto, marke Reno Modus, uz dogovor o mojoj doplati naravno, rado bih udomio Trandzu https://forum.bjbikers.com/topic/229864-renault-modus-16-16v-initiale/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...