Predator016 1306 Napisano Maj 4 Drug član, 825 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo od prethodnog motora, zaboravio da dam kupcu prilikom prodaje. Sve je od Stroma mk1 i sve je ispravno i upotrebljivo, osim možda indikatora brzine. Fabricki žuti poklopci migavca, sva 4, ja ih zamenio belim. Koske za spustanje, spuštaju za nekih 5 cm, meni bilo mnogo pa sam vratio fabričke. Guma- zatezač za akumulator, nekorišćena. Indikator brzine sa Alija, nisam siguran da radi, kod mene je radio kad sam ga skinuo, a na drugom stromu posle nije. Originalno crevo prednje kočnice , ja ga skinuo i zamenio teflonskim. Sent from my iPhone using Tapatalk 13 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6071 Napisano Maj 5 Drug član, 2789 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, svaka cast za gest! @Efendija Skalin da li ti je interesantna koska? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 708 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, abarth_maniac said: Kolega, svaka cast za gest! @Efendija Skalin da li ti je interesantna koska? vidjeh, ali bih ja krace, da probam da odignem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7645 Napisano Maj 5 Drug član, 3143 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako može taj indikator brzine, bio bih ti zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1306 Napisano Maj 5 Drug član, 825 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno, ali da znaš, za njega nisam sto posto siguran da je ispravan. Kod mene je radio super, doduše malo je kasnio ponekad, ali sam se navikao. Kad ga je drug montirao kod njega, kaže da nije radio, ali moguće da on to nije lepo povezao, jer sam ga ja ispravnog skinuo. Ide uz njega i ono metalno kućište koje sam naknadno poručio sa Alija. Pusti mi podatke ako hoćeš da ti šaljem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1306 Napisano Maj 6 Drug član, 825 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Indikator otišao kolegi Miši, ostalo aktuelno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1306 Napisano Sreda u 12:08 Drug član, 825 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Sve je otišlo, u zdravlju se svi služili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...