Alex74 868 Napisano Sreda u 19:24 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Beogradjane,trebalo bi da odem autom do Novog Beograda ulica Ivana Markovica Irca,ne poznajem grad i nekako bih se snasao da dodjem ali me interesuje da li na relaciji od Pancevackog mosta pa do te ulice (Ivana Markovica Irca) imaju negde studentske blokade? I posto bi to bila najverovatnije iduca subota u kom vremenu nisu guzve na tom potezu? Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 277 Napisano Sreda u 20:19 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan To je jedna od ulica u naselju do Save. Do tamo mozes preko Brankovog mosta ili Gazele, ne verujem da ces u sledecu subotu naleteti na neku gužvu. Moj ti je savet da ukljucis Google Maps navigaciju sa aktiviranim traffic i imaces u realnom vremenu sta se desava.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 277 Napisano Sreda u 20:19 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan To je jedna od ulica u naselju do Save. Do tamo mozes preko Brankovog mosta ili Gazele, ne verujem da ces u sledecu subotu naleteti na neku gužvu. Moj ti je savet da ukljucis Google Maps navigaciju sa aktiviranim traffic i imaces u realnom vremenu sta se desava.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano Sreda u 21:31 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To je kod Parking servisa kod tramvajskog mosta u ciganmali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 868 Napisano Četvrtak u 11:20 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi ne znaci to sto kazete gde je posto ne poznajem Beograd. Interesuje me da li na toj trasi ima blokada i kada su najmanje guzve u saobracaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8013 Napisano Četvrtak u 12:31 -, 1799 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nema blokada, nema guzve. Subotom je prazan grad pre podne... Kad predjes Pancevacki idi odozdo, na Dunavsku pa oko Kalemegdana i na Brankov most. Ako ti je lakse, mozes i obilaznicom, preko Pupinovog mosta, pa na autoput do Sava centra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 868 Napisano Četvrtak u 13:02 (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navigacija mi pokazuje ulicom 29 - tog novembra ka trgu pa onda kroz tunel na Brankov most da li je to ok ruta? Promenio Četvrtak u 13:02 član Alex74 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8013 Napisano Četvrtak u 13:32 -, 1799 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozes i tako, to je najblize... Malo ces usporeno kroz 29ti, al vikendom nije krkljanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 868 Napisano Četvrtak u 15:27 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...