dule2812 244 Napisano April 29 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Прво да напишем да ми није намера било кога да омаловажавам и вређам, стога се надам да се неће нико увредити а ако администратори сматрају да није прикладно, нек обришу пост. Е сад, поклањам ако некоме треба:Нашу стару угаону гарнитуру, јесте стара, јесте одрпана јер је била од еко коже па се ољуштила, али није изломљена и сигурно може још коју годину некоме да послужи за викендицу, сплав, шупу или гаражу, а ко жели може и да је пресвуче и да је користи најнормалније. Уз гарнитуру поклањам и прекриваче који када се ставе не виде се никаква оштећења. Качим оглас са кп али за чланове форума је гратис, ваше је само да обезбедите превоз. Гарнитура се налази у Добановцима. Velika ugaona garnitura - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju velika ugaona garnitura, dobijate i prekrivku gratis. Nama je stajala u dn sobi velicine 7x7m. CENA FIKSNA, PREVOZ ORGANIZUJETE SAMILOKACIJA DOBANOVCIZVATI NA 069/1-666-525 Иста прича и за трпезаријски сто и столице, да се не понављам. Trpezarijski sto i stolice, klub stocic na poklon - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju trpezarijski sto na izvlacenje, sa 6 stolica u kompletu. Uz ovo poklanjam klub sto za dnevnu sobu. CENA JE FIKSNA, PREVOZ ORGANIZUJETE SAMILOKACIJA DOBANOVCI069/1-666-525 Ако имате још неких питања, слободно позовите. Живели! Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2826 Napisano April 29 Drug član, 1594 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam. Ja renoviram kucu i brdo stvari sam poklonio, jer nekome znaci, a mene opterecuje. Jedini uslov je bio da sami iznesui da ja ne secam... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 244 Napisano April 29 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Искрено, било ми је мало глупо да се неко не увреди а опет размишљам може некоме да послужи а мени већ почиње озбиљно да смета јер ми гарнитура стоји на стази испред куће (покривена), а сто и столице (такође покривено) на једином бетонираном делу дворишта а креће лепо време и деца хвала Богу трче, возе свуда бајсеве и ролере па да не морам још око свега тога да јурцам за њима И да, поклањам и тај сточић за дневну собу, мислим да га има и на сликама. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3910 Napisano April 29 Ne silazi, 5045 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko ne javi, imaš i ovu opciju https://namestajizlazak.rs/index.php/donacije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 244 Napisano April 29 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ово ми је нешто сумњиво, као донације бла бла а онда написали изложимо у нашем продајном објекту?? Пре бих овако неком дао ако му је стварно потребно него накупцима и разним доброчинитељима, а ако нема таквог онда ће нажалост ићи под лач мато Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...