Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjam garnituru i trpezarijski sto

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 133 postova
  • Motocikl: Sym NHT 300

Прво да напишем да ми није намера било кога да омаловажавам и вређам, стога се надам да се неће нико увредити а ако администратори сматрају да није прикладно, нек обришу пост.

Е сад, поклањам ако некоме треба:

Нашу стару угаону гарнитуру, јесте стара, јесте одрпана јер је била од еко коже па се ољуштила, али није изломљена и сигурно може још коју годину некоме да послужи за викендицу, сплав, шупу или гаражу, а ко жели може и да је пресвуче и да је користи најнормалније. Уз гарнитуру поклањам и прекриваче који када се ставе не виде се никаква оштећења.

Качим оглас са кп али за чланове форума је гратис, ваше је само да обезбедите превоз.

Гарнитура се налази у Добановцима.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Na prodaju velika ugaona garnitura, dobijate i prekrivku gratis. Nama je stajala u dn sobi velicine 7x7m. CENA FIKSNA, PREVOZ ORGANIZUJETE SAMILOKACIJA DOBANOVCIZVATI NA 069/1-666-525

Иста прича и за трпезаријски сто и столице, да се не понављам.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Na prodaju trpezarijski sto na izvlacenje, sa 6 stolica u kompletu. Uz ovo poklanjam klub sto za dnevnu sobu. CENA JE FIKSNA, PREVOZ ORGANIZUJETE SAMILOKACIJA DOBANOVCI069/1-666-525

Ако имате још неких питања, слободно позовите.

Живели!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1594 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Podrzavam. Ja renoviram kucu i brdo stvari sam poklonio, jer nekome znaci, a mene opterecuje. Jedini uslov je bio da sami iznesui da ja ne secam...

• Sviđa mi se 2

Искрено, било ми је мало глупо да се неко не увреди а опет размишљам може некоме да послужи а мени већ почиње озбиљно да смета јер ми гарнитура стоји на стази испред куће (покривена), а сто и столице (такође покривено) на једином бетонираном делу дворишта а креће лепо време и деца хвала Богу трче, возе свуда бајсеве и ролере па да не морам још око свега тога да јурцам за њима
И да, поклањам и тај сточић за дневну собу, мислим да га има и на сликама.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Ово ми је нешто сумњиво, као донације бла бла а онда написали изложимо у нашем продајном објекту??
Пре бих овако неком дао ако му је стварно потребно него накупцима и разним доброчинитељима, а ако нема таквог онда ће нажалост ићи под лач мато

7799c2808807294e2f71006fff23af06.jpg

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja