Jump to content

Moto Zajednica

Intercom komunkacija Ejeas v6pro +

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

DVA UREDJAJA SA OPREMOM.

Ljubitelj dostavljaca - poprilicno sam se raspitao pre kupovine za najbolji odnos cena kvalitet. Meni ipak ne odgovara jerbo iphone. Unutra su dva uredjaja i prateca oprema u paru po dve slusalice (stereo), mikrofoni, nosaci u dve varijante (lepljenje ili glavljenje), lepljive podloske za montazu sve u kutiji dakle samo 1 uredjaj isproban jedno 1h. Da brzo ide spustam ispod nabavne cene plus 1000 din ispod najjeftinije na oglasima za par. Valjda do 5 vozaca comm plus telefon tablet navigacija mob. Moze da se menja rezim.

60 eur licno preuzimanje

0637716465.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Versys 650

Ja imam ovaj, povezan je ajfon. Mada je cela procedura dosta traljava, ali za te pare, super.  Uzeli smo jedan par, sasvim fino fukcionisalo.  Mislim da nema mash varijantu za priču više osoba između sebe odjednom.
EJEAS V6 PRO +
https://vi.aliexpress.com/item/1005006599589204.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.31.63161802yS2OC4&gatewayAdapt=glo2vnm

• Sviđa mi se 1

Odlican je , svi ga hvale, sam ga samo probao posto nosim dva telefona na android perfektno ali mi je iphone sluzbeni mora da se jebavam da diskonektujem prvo A. Cini mi se da sam joj negde cuo da Ejeas brze i pouzdanije radi na Androidu al mozda gresim. Moj Iphone je inace prepun dokumenata i mozda je to razlog- full memory.

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: U potrazi....

u jbt ovo je oglas,sory.

Promenio član Djomla_
dsrgwerewg

• Zainteresovan, 302 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
5 hours ago, Sveti Atila said:

Mislim da nema mash varijantu za priču više osoba između sebe odjednom.

Dobro misliš. Može se rešiti pozivom preko telefona, pa spajanjem više poziva u jedan.

6 hours ago, dule2812 said:

Чекај, не може ајфон да се повеже са овим?

Može, lično uslužno povezao dva do sada na 13icu i 15icu. Ništa komplikovano, imaš tutorijale i na YouTube-u, krajnje je jednostavno.

Komunikacija je odlična, Pro + verzija bi trebala da dolazi sa C ulazom, i vidi se razlika u odnosu na običnu verziju, bolji zvuk i čistiji mikrofon.

Do 80 km/h čuješ sve normalno, od 80 - 100 km/h tražićeš nekoliko puta da ti ponove rečeno, preko 100, 110 km/h slabo se čuje (zavisi i od zaštite od vetra). Muziku slušaš lagano na 130, 140.

Za te pare, PERFEKTAN! Punim ga 2 puta po sezoni, a kako sednem na motor puštam muziku.

Uzeo ga burazer, ćale, ja, instruktor, drugar, svi zadovoljni. Burazer vozi već 3. godine, ja drugu sezonu.

Preporuka.

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 186 postova
  • Motocikl: F800GS

Ja koristim vec 3 sezone, onaj stariji model. Radi bez problema. E a zanima me isto, da li je neko od kolega mozda kupio noviji model? Ejeas v8

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 132 postova
  • Motocikl: Sym NHT 300

Хвала момци

Узео бих ја ово, али ми не треба 2, јер увек возим сам, па ако би неко хтео тај други па да узмемо по пола

Hvala drugari na interesovanju kolega kome trebaju obe jedinice je rezervisao pa javljam.

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin RD04

Što bi rekli na KP-u prodavac za preporuku :). 

Komunikacija je prodata. Pozdrav za kolegu Marka. Bićemo u kontaktu oko onoga što smo pričali. 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja