branik 41 Napisano Ponedeljak u 04:22 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan 350 km sa 5l. Sipano na isti način, pištolj do prstena i klik. Račun kaže 1,45 l/100km. Ali, ako laže koza ne laže preostala količina u rezervoaru. Po preuzimanju, sipao sam na isti način 11 litara. Možda ova potrošnja nije dobro izmerena, ali pokazivač goriva i preostala količina kažu da mu je autonomija bar 500km. Pratimo i dalje. Uglavnom, ovo je fantastičan rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano Ponedeljak u 04:33 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih kad bi još neko podelio svoje iskustvo na ovu temu. Deluje mi nerealno, ali možda objašnjenje krije i u još uvek nežnoj vožnji: i vozač i motor broje svoje prve kilometre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12770 Napisano Ponedeljak u 15:59 Ne silazi, 3062 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je ok.BN125 je uljara i trosio mi je u pocetku 1,7-1,8 lit.Tvoj je vodeno hladjenje.Kasnije kad bude malo gasirao na otvorenom bice do 2lit.Mozda manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 693 Napisano Ponedeljak u 17:32 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je yamaha 125 pri normalnoj voznji trosila 1,9L 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano juče u 20:17 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan 350 km sa 5l. Sipano na isti način, pištolj do prstena i klik. Račun kaže 1,45 l/100km. Ali, ako laže koza ne laže preostala količina u rezervoaru. Po preuzimanju, sipao sam na isti način 11 litara. Možda ova potrošnja nije dobro izmerena, ali pokazivač goriva i preostala količina kažu da mu je autonomija bar 500km. Pratimo i dalje. Uglavnom, ovo je fantastičan rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 41 Napisano juče u 20:20 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa tako malim motorima. Tačno je, nije navlačen u obrtaje i verujem da će biti kasnije nešto više, ali i dalje mi fantasično izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...