gixxer 393 Napisano April 9 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Thule vucna kuka za Citroen C4 Picasso II, od 2013 -i mladje Kugla se skida na patent horizontalno Instalacija sa konektorom i prikljuckom na veliki dzek koji se zabada u modul koji vec poseduje sam auto , ne treba ga posebno kupovati Konektor je sklopiv , tako da se ne vidi kada je kugla skinuta Sve sto je potrebno za montazu , dobijate uz kuku, ima nalepnicu sa tehnickim podacima proizvodjaca Moguce je slanje o Vasem trosku, ili licno preuzimanje 063 77 64 681 Thule WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Thule za Citroen C4 Picasso, Auto oprema, Dodatna oprema, Auto kuka, Ada. Cena 180 € - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2112 Napisano April 9 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce trebati mozda, imaš li i neke felne 16/17 coli za rtaj auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 393 Napisano April 10 (promenjeno) Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam fabricke bi color alu felne 17-ice 5 x 108 , sa odlicnim letnjim gumama svezeg DOT-a,ako si zainteresovan ,posalji svoj broj na kojem imas Viber,pa cu poslati slike Promenio April 10 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5009 Napisano April 10 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @Zille-nbg uzmi ovo pa da mi nabudzimo nekako na mazdu imam ja aparat za varenje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2112 Napisano April 10 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mi se dogovorili za tockove, kuka će malo da saceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...