Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć za prvi građanski zbor u Batajnici 14.04.2025

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Drage kolege,
Dobio smo molbu od organizacije za zbor u Batajnici da animiramo kolege bajkere kako bismo uveličali ovaj događaj.

Zbor je zakazan za 14. april u 19 časova. Obzirom da sam zadužen za ovaj deo organizacije, ovom prilikom vas molim da mi pomognete i da se odazovete pozivu.

Zbor će se održati na lokaciji van glavnih puteva i kritičnih tačaka, tako da blokade raskrsnica neće biti potrebne, a prostor je već izdvojen. Akcenat bih želeo da stavim na kolege iz okoline (Zemun, Zemun Polje, Altina, Pazova), zbog lakšeg i sigurnijeg povratka kućama u noćnim satima. Naravno, svi su dobrodošli, ukoliko im noćna vožnja ne predstavlja problem.

Za dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na broj: 060/570-8951.

Unapred hvala!

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova

Drage moje kolege.Ostalo je još tri dana da se zapljunete ovde.Vidim da tema ima jako puno pregleda ali malo prijava.Odlazio sam do sada na mnoge velike proteste i na neke lokalne.Kada je došlo vreme kod mene u lokalu da se pojavi malo svetlosti na kraju tunela,slabo se ko odaziva.Namerno sam postavio temu na vreme da bi se izbegao nedostatak vremena za planiranje.Odložio sam i odlazak u N.Pazar zbog ovoga.Ja ću i dalje ići gde bude pozivamo a vi kako želite.Svi koji dođu dobrodošli su.Izvinjavam se na emotivnom pristupu.Živeli!

• Drug član, 915 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Istina, izgleda malo tuzno kada ovako niko ili skoro niko ne reaguje...malo smo se ulenjili rekao bih...Bataja nije moj kraj, ali cu doci...patriotizam iznad lokalpatriotizma :D 

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Suzuki vstrom 650,
Pre 15 sati, Jack Daniels je napisao:

Drage moje kolege.Ostalo je još tri dana da se zapljunete ovde.Vidim da tema ima jako puno pregleda ali malo prijava.Odlazio sam do sada na mnoge velike proteste i na neke lokalne.Kada je došlo vreme kod mene u lokalu da se pojavi malo svetlosti na kraju tunela,slabo se ko odaziva.Namerno sam postavio temu na vreme da bi se izbegao nedostatak vremena za planiranje.Odložio sam i odlazak u N.Pazar zbog ovoga.Ja ću i dalje ići gde bude pozivamo a vi kako želite.Svi koji dođu dobrodošli su.Izvinjavam se na emotivnom pristupu.Živeli!

Ako je zbor 14.04, čemu odlaganje odlaska u N. Pazar?Evo i ja ću da se zapljunem i potvrdim dolazak. Pozdrav iz Borče. 

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150

Ja sam za ovaj zbor saznao preko drugara koji zive u novom naselju tako da je cista sreca sto sam i ovde video, na forumu. Mislim da ce posecenost biti sasvim dobra, bez brige. Ostaje mozda to da ne bude motora koliko zelimo ali nema razloga za strah od slabe posecenosti.

Znam, nego je pomoc bajkera potrebna svako malo. Sinoc na poljoprivrednom, sutra i u Novom Pazaru i po fakultetima u Beogradu kao ispomoc protiv ćacija. Verujem da vise ljudi sada prati novoformljene Viber grupe po kraju gde zive pa tako dolaze do informacija. 

• Podržavam 1

Da li ste čuli za društvene mreže?

Tamo se informacije šire brže nego ovde. Studenti javljaju akcije na instagramu, ne po forumima.

Samo kažem da je normalno da, u danima kada gori na sve strane, dođe do disperzije pažnje. Zborovi vezuju ljude za svoj komšiluk, šeta se svako malo. Uostalom sav fokus ovog vikenda je na Novom Pazaru i Ćacilendu. Tako i motociklistima.

• U prolazu, 20 postova

Dakle ovako.Sutra 14.04 u 18.30h skupljamo se na ulazu u Batajnicu iz pravca Zemuna ispod podvožnjaka.Malo ćaskamo upoznajemo se i oko 19h idemo na zbor u grupi.Računa se da će zbor trajati oko 2h.Pa drugari vidimo se.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja