vucko23 1701 Napisano juče u 10:01 Drug član, 468 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone koje sam kupio nove prošlog marta i nosio sam ih 15 puta maksimum. Lufteri na dnu nogavice i dva mala luftera sa strane, 2 džepa sa strane na zip i 2 na nogavici na čičak, kaiševi na čičak za podešavanje širine u kukovima, protektori na kukovima i kolenima. Veličina je neka njihova 28, ali je nešto između L i XL konfekcijskih veličina. Približnije dimenzije koje sam izmerio: 102cm dužina od kuka do kraja; nogavice 70cm od prepona do kraja nogavice; 48cm širina u kukovima. Ja sam 182cm i 82kg trenutno, kilaža mi varira između 80 i 90 kila u zavisnosti od doba godine. Pantalone su mi široke i mislim da nisu za ljude ispod 85kg, dužina mi je taman. Na poslednje dve slike se vidi da se materijal na lastišu ućebao na dva mesta od zatezanja kaiševa. Plaćene su 170e, za forum 9000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...