shomi80 0 Napisano April 2 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupio sam novu MT09 pa me zanima da li neko ima na prodaju dobar auspuh za normalnu cenu. U Barelu trenutno nemaju Mivv i ceka se do avgusta ako se sad poruci a ne bih davao 2-3k za Akrapovic.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Maj 19 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/2/2025 at 10:30 PM, shomi80 said: Pozdrav, kupio sam novu MT09 pa me zanima da li neko ima na prodaju dobar auspuh za normalnu cenu. U Barelu trenutno nemaju Mivv i ceka se do avgusta ako se sad poruci a ne bih davao 2-3k za Akrapovic.. Zdravo, da li si uspeo da nadjes resenje? Meni je u Barelu receno da se ne zna rok isporuke za MIVV cak iako se plati unapred, ne znam koje su alternative... Pozdrav Promenio Maj 19 član Ivan F. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi80 0 Napisano Petak u 23:35 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, rekli su da nece stici pre avgusta tako da sam uzeo Dominator GP3 i prezadovoljan sam! Prave bas za njega sa dve rupe za sonde, ne mora nista da se busi i prepravlja. Sada se bas raspitujem da li je potrebno mapiranje.. Promenio Subota u 23:34 član shomi80 Delete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi80 0 Napisano Subota u 23:33 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/19/2025 at 8:52 PM, Ivan F. said: Zdravo, da li si uspeo da nadjes resenje? Meni je u Barelu receno da se ne zna rok isporuke za MIVV cak iako se plati unapred, ne znam koje su alternative... Pozdrav Pozdrav, rekli su da nece stici pre avgusta tako da sam uzeo Dominator GP3 i prezadovoljan sam! Prave bas za njega sa dve rupe za sonde, ne mora nista da se busi i prepravlja. Sada se bas raspitujem da li je potrebno mapiranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Ponedeljak u 18:14 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dragon Ada, već koji izduv uzimam tamo,i ja i sin.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...