pedjazz 565 Napisano April 1 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Cesto mi se pojavljuje u reklamama oprema i kacige LS2...vizuelno mi je ok,ali me zanima iz iskustva kakvog je kvaliteta ta oprema obzirom da je cenovno povoljna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8952 Napisano April 1 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni....za te pare odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cale xx 37 Napisano April 1 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Koliko para-toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 50 Napisano April 13 U prolazu, 23 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam nosio par godina FF AGV K3, pa sada AGV K5 jet 3 sezone, uzeo sam LS2 Advant X pre 2-3 meseca. U kombinaciji je bio i Shark i Nolan, jer sam hteo flipover. U odnosu na sve nabrojane, LS2 je ozbiljnija kaciga, sa nekim boljim resenjima, boljim sistemom otvaranja zatamnjenog vizira (za sunce) i kacenja i skidanja velikog vizira. Na K5 sam polomio zakacaljku za vizir, jer su napravili bezvezan sistem kacenja, pa sam morao da kupim novi. O LS2 (za sada) samo reci hvale, ali bukvalno. I Cardo je lepo smesten, sa onim vecim JBL zvucnicima, a preko njih dodje unutrasnja postava, pa se nece znojati od usiju. Preporuka za Advant X. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 8 Napisano April 15 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem LS2 Advant X Carbon sa kojom sam prezadovoljan.Kineski je brend ali su dostigli vrhunski kvalitet.Pre svega predispozicija za kačenje komunikacije je odlična ne morate da lepite one čičak trake jer su one već fabički postavljene.Flip-up funskioniše besprekorno bez imalo lufta (kao kod Nolana i AGV u tom cenovnom rangu koje sam probao).Takodje je udobnija(što je bio razlog kupovne baš nje) ali mogu reći i malo toplija od konkurencije,još jedan benefit je težina koja je cca 1500g ali je lepo rapoređena i osećan je da je još lakša. Toliko od mene i moja 2 c.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1325 Napisano April 18 Drug član, 826 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I moje iskustvo sa LS2 kacigama je odlično. Imao Valiant 2 skoro 4 godina, služila super , sad sam uzeo Shark Evo GT, obe su flip back kacige, na LS2 mehanizam bolje i fluidnije radi. Pobedili su Shark u njihovoj igri, šta drugo reći. Pokajao sam se sto sam promenio brend. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...