wice 77 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kao sto pise u naslovu,intresuje me asus ee 701 pc,ispravan,moze i bez baterije moze i ostecen ali da radi.ponude na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=189528 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi ne odgovara,imam nov za 160 ima li jos neko sta za ponuditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari i dalje sam zaintresovan,bio bih vam zaista zahvalan ako bi mi neko mogao pomoci..... u pitanju je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...