bajker71 12836 Napisano Mart 30 (promenjeno) Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem alu felne sa Pežoa 205 GTI, 4x108 5,5J ET24 kod mene 10-tak godina korićene na Citroenu Saxo. Felne su zdrave, nisu napukle, varene, ispravljane itd. Ofarbao ih kada sam ih kupio i još se ne ljušti boja. Imaju ogrebotina po rubovima, vidi se na slikama. Koristio sam iste šrafove za montažu kao i za fabričke, čelične felne. Gume su letnje Lassa, 175/65R 14 stare oko 5 godina, sa dubinom šare oko 6 mm. Nisu krive, nikada bušene - krpljene, ne gube pritisak i ravnomerno su potrošene. Dobro su izbalansirane i ne tresu u vožnji... Cena 200 evra Promenio Mart 30 član bajker71 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12836 Napisano April 10 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano April 11 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Toooo bata Vojo . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...