lordMilos 315 Napisano Petak u 11:47 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Аца , наш @Sharky - Alex је имао поверења у мене, заједно смо урадили овај тест и резултат је следећи; Неком на срећу(мени), а неком супротно EDIT: баш сам мало пиглу! Извини Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Petak u 12:04 član lordMilos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7184 Napisano Petak u 11:52 Drug član, 2027 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Brisi ili seci sliku vidi se vin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6450 Napisano Petak u 11:53 Drug član, 2200 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, to bi baš bilo previše da su ostavili. Nije baš toliko jednostavno da se otme t-box, ali pročitajte komentar sa FB koji sam postovao na prethodnoj strani. Ispada da je moguće. Čovek koji je pisao je napisao da nije neki haker, ali jeste entuzijasta i 20ak godina radi kao system admin u IT. I kaže da je skinuo TBOX koji je fabrički ima. Inače je aktivan na fb, postovao je još par stvari vezno za motor posle toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7184 Napisano Petak u 11:57 (promenjeno) Drug član, 2027 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi se neko trudio da hakuje moj tbox? Da bi pratio gde sam i kako vozio ili kolika mi je potrosnja, eventualno da hoce da mi ukrade motor, ali taj koji je namerio da ukrade ukrasce ga i sa tboxom i bez njega Promenio Petak u 11:58 član Sharky - Alex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2462 Napisano Petak u 11:57 Drug član, 802 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sharky - Alex je napisao: Brisi ili seci sliku vidi se vin Gotovo, sačuvao sam sliku. Mirno spavaj..... Šta znači ono poništavanje? Poništavanje novog povezivanja ili poništavanja stare veze, malo su to čudno sročili? pre 2 minuta, živke je napisao: Iskreno, to bi baš bilo previše da su ostavili. Nije baš toliko jednostavno da se otme t-box, ali pročitajte komentar sa FB koji sam postovao na prethodnoj strani. Ispada da je moguće. Čovek koji je pisao je napisao da nije neki haker, ali jeste entuzijasta i 20ak godina radi kao system admin u IT. I kaže da je skinuo TBOX koji je fabrički ima. Inače je aktivan na fb, postovao je još par stvari vezno za motor posle toga. Sve može da se provali, samo je pitanje koliko je neko motivisan da po Srbiji krade kineske motore? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7184 Napisano Petak u 12:02 Drug član, 2027 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, miki je napisao: Šta znači ono poništavanje? Poništavanje novog povezivanja ili poništavanja stare veze, malo su to čudno sročili Znaci da ja treba da izbacim motor iz svoje aplikacije pa tek onda moze da se aktivira u drugoj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 315 Napisano Petak u 12:06 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Sharky - Alex said: Brisi ili seci sliku vidi se vin Утеши се, негде си оставио мотор, и неко је пришао да га мало погледа и успут је опали фотку. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 315 Napisano Petak u 12:16 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, živke said: Meni se ne sviđa ideja da me neko prati. Može biti to i korisno, ali moralo bi da može da se isključi. A ne može. Nego ono što me najviše brine je ta sigurnost: ako je toliko lako da se provali zaštita šta sprečava potencijalne lopove da to urade i da ti u svakom trenutku znaju gde je motor... Ok paranoičan sam malo ali shvatate poentu. мислим да је превише бриге и шта би ако би. Неко ко је одлучио и типовао да га украде, има да прати, снима и не треба њему пратња кроз т бокс, биће он сигурнији у своје очи и људе. тако да не треба да превише бринемо за ВИН, т бокс, он је и те како доступан свима, није негде сакривен. Катанци ланци браћо, аларм, малиноа, што више вожње, јер онда си логично уз њега и ако оде један доћи ће други и тако. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 315 Napisano Petak u 12:24 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Аца , наш @Sharky - Alex је имао поверења у мене, заједно смо урадили овај тест и резултат је следећи; Неком на срећу(мени), а неком супротно EDIT: баш сам мало пиглу! Извини Sent from my iPhone using TapatalkИпак су осигурали да ако би ‘ПРИМЕНИ ПОНИШТАВАЊЕ’ , мораш мало да имаш више информација и доказа. Тако да, @miki са фотком можеш да се сликаш Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2462 Napisano Petak u 12:43 Drug član, 802 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da si mi srušio snješka, nego si se još i pomokrio po njemu!!! Živke, i ti možeš da spavaš mirno, čak i da ti dignem motor, moćićeš da ga nađeš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 315 Napisano Petak u 12:47 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, miki said: Ne samo da si mi srušio snješka, nego si se još i pomokrio po njemu!!! Živke, i ti možeš da spavaš mirno, čak i da ti dignem motor, moćićeš da ga nađeš. хаххахахах , па ти нам требаш баш следеће суб. 05.04.2025. у Ваљеву, може? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5627 Napisano Petak u 15:57 Ne silazi, 4967 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Sharky - Alex je napisao: Sad malo sedim i razmisljam o svemu ovome sto Zivke napisao, da li je t-box bezbedan? Aplikacija za telefon funkcionise ovako: - Skinete je sa aapstore-a ili google playa - Napravite svoj nalog - ubacite vas motor tako sto upisete VIN broj (broj sasije) E tu nastaje problem, VIN broj se nalazi na ramu motora i moze svaki prolaznik da ga vidi, slika i ubaci moj motor u njegovu aplikaciju. Moze da me prati, da prati stanje motora i sliclno. Jos veci problem je za keyless modele gde moze motor i da se startuje preko aplikacije Ukoliko @Jovan Ristic ima neki kontakt u CF-u zamolio bi ga da pita nekoga da li je ovo moguce i izvodljivo Ne može, moraš da "unbinduješ" sa svog telefona, da bi mogao na drugi da aktiviraš. Imao sam problem sa jednim CF-om na testu, jer nije skinut bio sa nekog telefona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...