dvib 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna nesto u vezi RACE izduva?znam da se prave kod nas!imali neko kakvo iskustvo sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo video cenu za tri oval top. 150 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvib 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidio na saitu cijene,prave ih od titanijuma, carbona i inoxa samo neznam koliko su dobri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidio na saitu cijene,prave ih od titanijuma, carbona i inoxa samo neznam koliko su dobri! Ako je od titanijuma i karbona......onda ce taj tip biti 'malo' vishe od 150 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Februar 10, 2009 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Malo, maaaalo vise..bar 3x vise :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nece karbonski je oko 100e domaca proizvodnja po uzoru na poznate nam svetske brendove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka http://race-exhaust.com/ inače postoji "zastupnik" u Bgdu, na Jerkoviću, pa možete i da vidite kako to izgleda. Imate adresu i tel pod "kontakt" na sajtu. Ja sam bio da pregovaram oko peglanja mog topa, i video (čuj video - pipao) njihov ovalni auspuh od prohroma - deluje dosta kvalitetno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1897 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i tema u "prodavnice". Koliko sam video svi su zadovoljni koji su ga ugradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...