Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Downtown 300i 2016. god

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 435 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown 300i

Došlo vreme da se rastanem od svog Kimka. Iskreno mi je žao, ali naišla mi je vrlo dobra ponuda koju sam odlučio da prihvatim, kupujem novi skuter, tako da je to jedini razlog što se rastajemo 😮‍💨

Verno me je služio pune 4 godine. Održavan kod Dareta Satelisa, skuter je dobio sve što mu je bilo potrebno. Moram da priznam da sam prilično iznenadjen kvalitetom Kimka, mislim da je iznad Piaggia čije modele sam ranije godinama vozio.

Za kolege sa foruma naravno ima popusta 😛

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kymco Downtown 300i, 2016. godište, Scooter, vozilo prešlo 46700 km, Beograd. Cena 2.450 € - Motori - Polovni Automobili

Promenio član tomamega
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Danas je primljena kapara za Kymca, teška srca će otići od mene :(

Par zapažanja tokom ovih 10-tak dana prodaje skutera.

Njih 4-orica su dosli da pogledaju motorče, dvojica preko foruma, dvojica sa PA. Procenjivao sam svakoga da li omogućiti probnu vožnju, to je uvek problematično u tim situacijama. Dobra stvar je da sam dobro procenio

Fun fact: od svih potencijalnih kupaca, kaparu je dao onaj koji nije ni hteo test vožnju, nije ga čak ni provozao:)

Sa jednim sam imao dogovor da dodje sutradan i da ga uzme, i ujutro mi javlja da se predomislio. Dakle, nista dok se ne primi novac

Jedan je hteo da ga kupi ali mu smeta što se oseća da skuter podrhtava dok se u leru drži zadnja kočnica. Čak mu je neko rekao da je kočioni cilndar u problemu, sto naravno nema veze. Vibracije od motora se preko CVT direktno prenose na śasiju - tako barem rekoše na Kymco forumu.

:mobilizator:

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: Nemaaa

Ne pamtim povoljniju ponudu na forumu sto se skutera tice.

Da brat nije prelomio da uzmemo Smarta, ja bih to uzeo isti dan kad si oglasio.

Nek je sa srecom prodaja i za bolje da zamenis

Znam kolega, čulo smo se. Zao mi je što nije otisao kod vas jer bi me spasio "peglanja" sa svakakvim likovima.

A već je poručen naredni ljubimac, čeka se samo da stigne

Sto se tiče ponude, tržisna cena je ona za koju se motor PRODA, a ne oglašena cena. Motori-skuteri stoje u oglasima mesecima, da ne kazem godinama, pa ljudi imaju utisak da ta roba zaista toliko vredi.

Znam lično nekoliko ljudi koji prodaju stanove u BG bukvalno nekoliko godina. I to na dobrim lokacijama Stavili su prosečnu cenu iz oglasa i nisu hteli da spuste. I dalje ih prodaju

:mobilizator:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja