Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom 650 cudan zvuk

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Pozdrav, imam problem sa suzanom...elem 2005. godiste 26k km 

Zvuk pistanja se javlja na brzini od 60+ kmh i u vecem i u manjem stepenu prenosa, do 60 nema nikakvih cudnih zvukova. Do sad pregledao: 

Prednju masku (da nije slucajno cesanje neke plastike) 

Lanac i lancanike (i prednji) 

Kvacilo (vozio na brzini od 60+kmh i stisnuo kvacilo zvuk nastavio da se cuje) 

Sutra cu probati da vam snimim zvuk da bi imali malo bolji uvid u stanje.

Mene interesuje da li je moguce da zvuk pistanja proizvodi lezaj prednjeg tocka samo pri brzini od 60+kmh ? Ili da li imate jos neku ideju sta bi mogao da pregledam...sledece nedelje imam zakaznan Termin kod majstora da ide na valjke...da utvrdim da nije do vetra koji pro toj brzini pravi neki problem. Ponestalo mi je ideja...inace motor normalno povlaci, i ponasa se skroz normalno, osim zvuka koji uopste nije zanemarljiv. Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova

Oooo da i mene je zvuk asocirao na tako nesto pa je to jedna od prvih stvari koje sam uradio. Nazalost nista, sve stoji tip top. Ovo traje vec nekih mesec dana sigurno i ponestalo mi je ideja...motor je Bio i kod 2 majstora do sad nismo ustanovili problem, ponajvise mi se cini da je vetar uzrocnik ali stvarno ne mogu da nadjem sta je to sto proizvodi takav zvuk, sta klepece?!

• Drug član, 3099 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Skini retrovizore i vetrobran. Po mogućstvu i prednje žmigavce pa probaj da se provozaš. Zvuči kao vetar. A u prostor između viljuške i oklopa gurni neke krpe, da zapušiš rupu odozdo. Ako imaš maglenke, skini. Sve što štrči i što može da izazove ovakav zvuk. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja