SN2020 1 Napisano Ponedeljak u 19:59 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa suzanom...elem 2005. godiste 26k km Zvuk pistanja se javlja na brzini od 60+ kmh i u vecem i u manjem stepenu prenosa, do 60 nema nikakvih cudnih zvukova. Do sad pregledao: Prednju masku (da nije slucajno cesanje neke plastike) Lanac i lancanike (i prednji) Kvacilo (vozio na brzini od 60+kmh i stisnuo kvacilo zvuk nastavio da se cuje) Sutra cu probati da vam snimim zvuk da bi imali malo bolji uvid u stanje. Mene interesuje da li je moguce da zvuk pistanja proizvodi lezaj prednjeg tocka samo pri brzini od 60+kmh ? Ili da li imate jos neku ideju sta bi mogao da pregledam...sledece nedelje imam zakaznan Termin kod majstora da ide na valjke...da utvrdim da nije do vetra koji pro toj brzini pravi neki problem. Ponestalo mi je ideja...inace motor normalno povlaci, i ponasa se skroz normalno, osim zvuka koji uopste nije zanemarljiv. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 26 Napisano Ponedeljak u 21:15 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad su jednom davno vrisnili lezajevi culo se vise kao kuckanje, a cviljenje kad su mi se pojele zadnje (organske) disk plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano pre 12 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko sam uspeo da snimim i nisam siguran koliko ce se moci cuti ali to je najbolje sto sam mogao...ima 2 snimka na oba se cuje to zveckanje ili pistanje...izvinjavam se za kvalitet zvuka https://files.fm/u/cfvrmbzdw4 https://files.fm/u/5krcmw7j4b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 157 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš rol barove,prekontroliši sve šrafove,po malo dotegni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oooo da i mene je zvuk asocirao na tako nesto pa je to jedna od prvih stvari koje sam uradio. Nazalost nista, sve stoji tip top. Ovo traje vec nekih mesec dana sigurno i ponestalo mi je ideja...motor je Bio i kod 2 majstora do sad nismo ustanovili problem, ponajvise mi se cini da je vetar uzrocnik ali stvarno ne mogu da nadjem sta je to sto proizvodi takav zvuk, sta klepece?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7351 Napisano pre 5 sati Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Skini retrovizore i vetrobran. Po mogućstvu i prednje žmigavce pa probaj da se provozaš. Zvuči kao vetar. A u prostor između viljuške i oklopa gurni neke krpe, da zapušiš rupu odozdo. Ako imaš maglenke, skini. Sve što štrči i što može da izazove ovakav zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3722 Napisano pre 4 sati Malinar u pokusaju, 1744 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prekontroliši cajgere, da se nisu oni rasklimali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...