Jump to content

Moto Zajednica

Kineski "R"-ovi

Recommended Posts

• Ne silazi, 4959 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 6 sati, Disko Nindža je napisao:

To uslovljavanje rade i mnooogo zvučniji evropski i Japanski brendovi, tako da se to onda ne može uzeti za zlo samo čajnezima

Ljudi, ozbiljno vam kažem, niko ne uslovljava da kažeš bilo šta. Evo u četvrtak putujem na u Španiju na prezentaciju nove Yamahe MT-07 Y-AMT, MT-07 sa krštenim menjačem i novi TMAX. Mogu vam tačno slikati šta se sve dobije na prezentacijama.

Dobije se raspored po grupama kad se vozi.
Uopšteni raspored dnevnih obaveza (kad je brifing, kad je polazak, itd)

To je manje više to to.

Ne znam ko je izmislio da se dobije šta sme, a šta ne sme da se priča. Išao sam i na CF prezentacije, niko te ništa ne pita niti uslovljava. Ako si dovoljno jak medij bilo pisani ili video, nikom živom ne pada na pamet da te uslovljava. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4959 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre sat vremena, balinjera je napisao:

I koliko te izađe trošak putovanja, smještaja, hrane?

Sve troškove snozi Yamaha u ovom slučaju. Moj je prevoz do aerodroma u BG-u, sve ostalo je na trošak Yamahe. Generalno to tako funkcioniše. Regionalni uvoznik odabere koga iz regiona šalje na prezentaciju. Budući da je Slovenija zadužena za region, odabrali su nas kao medij da prisustvujemo.

Oni rezervišu avio karte i na konačnoj destinaciji čeka prevoz do hotela. U hotelu se smestiš, obično je odmah uveče prezentacija i večera. Ujutru doručak, vožnja. Uveče stand up (snimanje), večera. Ujutru posle toga prevoz do aerodroma i to je to. Bude svaki minut spakovan maksimalno.

Tako manje - više funkcioniše svaki proizvođač kada su u pitanju prezentacije tog tipa. 

Promenio član Jovan Ristic
  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 1

• Drug član, 3098 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

@Jovan Ristic

Mislim da se to uslovljavanje odnosi na youtube recenzije gde se baš namenski daje motor ili oprema da bi se nahvalila. Kao reklama za Koka-kolu. Lepo, upeglano, idealno, stvorena baš za vas. 

P.S. Joj, kako me nerviraju prezentacije na Šopsters kanalu. I sve u tom stilu. 

• Podržavam 2

• Drug član, 1101 postova
  • Motocikl: Lep
3 hours ago, Jovan Ristic said:

Ljudi, ozbiljno vam kažem, niko ne uslovljava da kažeš bilo šta. Evo u četvrtak putujem na u Španiju na prezentaciju nove Yamahe MT-07 Y-AMT, MT-07 sa krštenim menjačem i novi TMAX. Mogu vam tačno slikati šta se sve dobije na prezentacijama.

Dobije se raspored po grupama kad se vozi.
Uopšteni raspored dnevnih obaveza (kad je brifing, kad je polazak, itd)

To je manje više to to.

Ne znam ko je izmislio da se dobije šta sme, a šta ne sme da se priča. Išao sam i na CF prezentacije, niko te ništa ne pita niti uslovljava. Ako si dovoljno jak medij bilo pisani ili video, nikom živom ne pada na pamet da te uslovljava. 

Moguce da su ovo bili (lokalni) dileri. Snimio decko video i ja ga kontaktirao, onako, nije mi delovalo da prosipa neku prica, ali sada razmiljam, moguce da su neki lokalci prosto bili i kao e ne moze to i to :) I ovo sto Misa kaze.

Promenio član Abi
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja