slave74 6410 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1428 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jednodnevna voznja od nesto preko 200km. Za svet na dva tocka nije mnogo, ali za cetiri tocka i puteve uz svracanje i stajanje svuda, bogami je dosta. Na asfaltu je bilo jurcanja od preko 100km/h, tj pun gas. Plan je bio od Divcibara preko sela Subjel, Kosjerica, pa opet preko sumskih puteva izbiti na Jelovu goru, te se spustiti u selo Zlodol i regionalnim putem UE-BB dospeti do sela Pilice, gde smo skrenuli , i preko Solotuse i ostataka staarog grada Solotnika, izbili na Kaludjerske Bare na planini Tara. Tu smo rucali, pa smo direkt preko BB i Rogacice krenuli za Valjevo, u zelji da iz Pasne Ravni skrenemo ka Knezevom Polju i predjemo vrhove Povlena. Medjutim dan je bio na koncu i mi smo skratili od Pasne Ravni preko Makovista do Kosjerica, i natrag kuci. Uz pregrst fotografija sa mobilnog dodacu jos neko objasnjenje i preciznu lokaciju, uz mogucnost da odgovorim na sva dodatna pitanja zainteresovnih. Sto se tice vozila u pitanju su Hisun Tactic 750 i Odes Pathcross 650. Potrosnja oko 10l Hisun i 9l Odes, s tim da je Hisun vodio i bio uvek na punom gasum za razliku od Odesa,,koji se vukao. Okolista Tometno Polje, ka Kosjericu Posto sam krenuo prvi, sacekao sam drugara u kaficu/Kosjera, pa skoknuo do benzinske, gde su me sustigli organi reda i trazili da duvam u alkotester. Srecom u povratku ih nije bilo. Dalje na Seca Reka, pa zaseok Zarici, odakle se penjemo k Jelovoj Gori, preko brda Glog Zumiram al ne ispada najbolje. Pogled sa Kosjerskih brda ka Valjevskim planinama. Sa puta ka Jelovoj Gori Brdo Glog Put Varda- Jelova Gora Dalje smo izbili na pomenuto selo Zlodol i glavni put UE-BB, asfalt, nema fotografija Solotusa i bazen za stanovnistvo. Ribnjaci u Solotusi Vodenica ispod crkve. Nastavljamo makadamom, iako je glavni put od crkve desno. Ispred starog grada Solotnika Jos malo i Kaludjerske Bare Gde se gradi niz zgrada, mislim 12. Cini mi se da je ime Panorama Vrlo brzo dolazimo do hotela Omorika, a rucamo u depadansu Javor. Cene povoljne. Docek nije neki, al mislim da je gospodjica Standard u Omorici. Kolaci ili torte od 300 do 400+ , domaca kafa 190 terasa hotela i pogled ka Mokroj Gori Hotel Beli Bor, gde smo svratili da se podsetim srednjoskolske ekskurzije posle xx godina. Ovaj put uzimam domacu, za razliku od votke,koja se onda konzumirala. BB Rogacica Malo zezanja i sapiranja kvadova u Drini i zurimo ka Povlenu Kapija Podrinja Od Pasne Ravni ka Makovistu. U Makovistu pri seoskoj zadruzi postoji kafana, koja radi. Kopovi Kosjerske cementare Promenio pre 1 sat član slave74 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2703 Napisano pre 14 sati Strucnjak, 1642 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, slave74 said: Malo previse, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6410 Napisano pre 14 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, DjordjeMijailovic said: Malo previse, zar ne? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 24 Napisano pre 9 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...