grdoje 3 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Potreban cimer u garazi koja se nalazi blizini broja 94 u ulici Cara Lazara, nekih 150 metara od tog broja. Garaza se nalazi u suterenu zgrade i obezbedjena je kapijom koja se zakljucava. Cena je 25 eura na mesec dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Javio prijatelju, mozda ce biti zainteresovan. Javim se ako bude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oket, hvala :-). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skrba-ns 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja isto trazim garazu ali mi treba na naselju, daleko mi to, ako se preselis na naslje javi se... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan ja isto trazim garazu ali mi treba na naselju, daleko mi to, ako se preselis na naslje javi se... ;D skrbo evo resenja za tebe! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30101.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skrbo, upoznao sam Lakija, skroz ok momak, a i prostor gde drzi motor je super. Samo je meni predaleko, jer sam na Limanu, tebi bi bilo idealno, ako si na Naselju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan a on jeste na naselju. a i garaza mu je na naselju. mislim lakijeva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3112 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1191 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Imas pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti dve pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...