iske 251 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj verni BMW F 650. Godina proizvodnje 1997. Presao 41000 km. Cena 2700 evra. Motocikl je u odlicnom stanju. Ja ga posedujem vec pune dve godine, dosta sam ulozio pa mi ni cena ne odgovara ali sta je tu je kada trziste odredjuje cenu. Motocikl je u mehanicki odlicnom stanju, uradjen je i servis i stelovanje ventila (inspekcija samo jer nije bilo potrebe) i to pre oko 1000 km. Nove su prednje plocice, vodena pumpa, antifriz, regler,... Samo da se vozi. Uz motor ide i Givi kofer od 46 litara. Na moju zalost skupo mi je da drzim dva motora jer mi je prosle nedelje stigao nov. Ko zeli neka me slobodno pozove. 063/8041071 Zovem se Ivan iz Zrenjanina sam. Mali Oglas: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2383&catid=16&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da niko nista ne komentarise a ja se zaljubio na prvi pogled pa mi cudno! Motor ti je sjajan sta drugo a ti kazem da imam od koga da pozjmim 1000e oma bi ga kupio! Svi komplimenti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ....u jeb....te mnogo mi se svidja motor! Druze ako te zanima neka kombinacija moj skuter nesto kesa nesto na rate javi se na pp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komplimentima.Motor je realno u super stanju. Kao sto sam rekao imam sada dva i skupo mi je da drzim dva pa me zato zamena ne interesuje. Greota da drzim dva kad ni jedan nisam vozio. Prosle sezone zbog obaveza i posla presao sam oko 2000 km. Dusa me boli. Nov motor mi nije bio neophodan, ali Honda VFR je moj stari decacki san i uspeo sam da se domognem jednog savrsenog primerka i samo zato bmw mora da ide. Inace nikada ga ne bih prodao, samo bi mu stavio continental TKC 80 i alu kofere sa strane i onda "Long way gde oces". 'Ajde narode jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan AUUU,kolko mi se svidja ovaj BMW. Sad sam siguran da ce moj sledeci motor biti ovaj model. Nazalost to se nece desiti ove sezone. Puno srece s prodajom i stvarno zavidim buducem vlasniku. Ko god da ga kupi nek mi se javi za godinu dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek aktuelno. Dobro,još je hladno pa zato niko se još ne interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mu lepo stoji ova boja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Prodato !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...