Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem BMW F 650 Funduro

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29"

Prodajem svoj verni BMW F 650. Godina proizvodnje 1997. Presao 41000 km. Cena 2700 evra.

Motocikl je u odlicnom stanju. Ja ga posedujem vec pune dve godine, dosta sam ulozio pa mi ni cena ne odgovara ali sta je tu je kada trziste odredjuje cenu. Motocikl je u mehanicki odlicnom stanju, uradjen je i servis i stelovanje ventila (inspekcija samo jer nije bilo potrebe) i to pre oko 1000 km. Nove su prednje plocice, vodena pumpa, antifriz, regler,... Samo da se vozi. Uz motor ide i Givi kofer od 46 litara.

Na moju zalost skupo mi je da drzim dva motora jer mi je prosle nedelje stigao nov. Ko zeli neka me slobodno pozove.

063/8041071 Zovem se Ivan iz Zrenjanina sam.

Mali Oglas:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2383&catid=16&Itemid=62

post-3959-12879019572065_thumb.jpg

post-3959-1287901957258_thumb.jpg

post-3959-12879019573095_thumb.jpg

post-3959-12879019573615_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Posto vidim da niko nista ne komentarise a ja se zaljubio na prvi pogled pa mi cudno! Motor ti je sjajan sta drugo a ti kazem da imam od koga da pozjmim 1000e oma bi ga kupio! Svi komplimenti!

Hvala na komplimentima.Motor je realno u super stanju. Kao sto sam rekao imam sada dva i skupo mi je da drzim dva pa me zato zamena ne interesuje. Greota da drzim dva kad ni jedan nisam vozio. Prosle sezone zbog obaveza i posla presao sam oko 2000 km. Dusa me boli. Nov motor mi nije bio neophodan, ali Honda VFR je moj stari decacki san i uspeo sam da se domognem jednog savrsenog primerka i samo zato bmw mora da ide. Inace nikada ga ne bih prodao, samo bi mu stavio continental TKC 80 i alu kofere sa strane i onda "Long way gde oces".

'Ajde narode jos malo pa nestalo  :D

• Drug član, 1947 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

AUUU,kolko mi se svidja ovaj BMW. Sad sam siguran da ce moj sledeci motor biti ovaj model. Nazalost to se nece desiti ove sezone. Puno srece s prodajom i stvarno zavidim buducem vlasniku. Ko god da ga kupi nek mi se javi za godinu dana  ;)

Još uvek aktuelno. Dobro,još je hladno pa zato niko se još ne interesuje.  :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja