Kiro 153 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi tegići za upravljač, ovi su mi malo ofucani a i okreću se pomalo pa se bojim da ne ostanem bez njih.Običane lako mogu da kupim/napravim al bih voleo da nadjem neke hromirane, i drugačijeg oblika od standardnih (ako postoje šiljati ili tako nešto).Ima li toga negde da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš šiljaste u Louisu - od Aluminiuma 93gr/kom, 10005350, 14.95€ par - karbonski 190g/kom, 1005354 par - karbonski 230g/kom, 1005370 par - karbonski 300g/kom, 1005371 par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Februar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da objasni nama sa jeftinim kartama od čega zavisi težina tegića? Možda bih ja turio jedne na TA, da zaštitim ručice od padanja i grebanja i da smanjim vibracije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A koju težinu uzeti?Twin daje malo vibracija na upravljaču, jel mogu tegići to da srede?I šta se dešava ako uzmem lakše tegiće nego što treba? Karbonski mi ne odgovaraju, nisu oni za moj bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...