Jump to content

Moto Zajednica

[ Preporuka ] Skuter do 50cc

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova
  • Motocikl: Yamaha xsr 125

Jos jedna stvar Ako nemas blokade na 2t moze da ide 80 na sat,recimo primer gilere runner 50 SP koju sam posedovao,imaces problem da prodjes tehnicki plus Ako te uhvate na radaru skidanje tablica plus 100k kazna plus potrosnja oko 5 litara.

Promenio član Bobni

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 7931 postova
  • Motocikl: TDM 900

Runner 50, Aprilia SR50, Piaggio NRG, Aerox, Firefox... To su bili najbolji skuteri i ozbiljni. Sve posla toga u odnosu na njih je smeće.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 4381 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Sa naglaskom na bili. Kakav je samo moj deda bio baja u svoje vreme, samo da znate🙃

• Haha 1

• Svrati ponekad, 409 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Tako je, bili. Ipak za skuter 15 godina nije malo.
Najbolji izbor agility 50 sto ganjaju dostavljaci, sto ima ono sedistance kao naslon. Ali sa druge strane, duplo jeftinija peda- beda, koju priznacete, sve vise vidjamo na putevima. Voze se ljudi. Kol'ko pare tolko muzika. Zensko ce da vozi, za ove pare da ne bude zao, neka vozi 5 godina, i neka proda za 500e posle, pa opet istu da kupi, novu. To je isti agregat ko i svi chajnezi.33b095db22335c6a94c473a7daa82799.jpg1ab2740c261ae809bcd182aa40d09abf.jpg

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 111 postova

Moj kolega ima Pedu ET. Novu je kupio prošle godine. Koristi je isključivo za po gradu i zadovoljan je. Bez obzira što ima garanciju,ne servisira je u servisu već kod kuće. U fazonu je da nema tog kvara koji će preći zbirnu cenu svih obaveznih servisa u garanciji. Ispod sedišta ima dosta mesta i samo sedište je komforno. On ima 110 kg i 185 cm i zadovoljan je kako ga nosi. Blokadu nije skidao.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 136 postova
  • Motocikl: Honda NSR

Na kraju je kupljen Sprint 2T 49cc, Nije velika potrosnja, sam pravi mesavinu ( barem za sada ), Dosta je ocuvan, lepo izgleda, cena mu nije bila previsoka, registrovan je godinu dana... Tako da sluzice joj po gradu, eventualno par km do posla :D. Lepo povlaci, odrzava pristojnu brzinu na srednjem gasu. Sve u svemu zadovoljava ono sto ona trenutno ocekuje od njega a to je da lepo izgleda :D

Odustao sam od Pede zbog razlicitih iskustava, narucito sto ih nove prodaju za po 1.000 predjenih kilometara... Stp se tice ovog sprinta ako je vozio od 2010 do sada, vozice jos 2-3 godine.

Promenio član SRBSOFER

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja