Dusan95S 4 Napisano pre 4 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! U potrazi sam za nekim od motora: Kawasaki ER5 / Honda CB500 / Suzuki GS500. Zainteresovan sam samo za dobre primerke koji nemaju redukovanu snagu (posedujem A kategoriju). Ukoliko prodajete neki od ovih motora ili slično, značilo bi mi da mi date što više informacija. Hvala unapred! Dušan Stojanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 136 Napisano pre 4 sati Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Blaza ima ER5, ne znam da li je i dalje prodaja aktuelna. Javice se on već. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2974 Napisano pre 4 sati Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza prodao i ponovio se.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11395 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao pre 2 nedelje. I kao što sam napisao u tvojoj temi o predstavljanju, gledaš da bude u što boljem stanju. E sad, ako se razumeš, super. Ako ne, kači oglase koji ti se sviđaju, pa da komentarišemo ! Btw, moj primerak uopšte nije bio "lep na oko", ali sam u svakom trenutku mogao sa njim npr "u Rijeku, na kafu". Toliko sam bio siguran... Samo polako, i bez žurbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan95S 4 Napisano pre 3 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Slabo se razumem u motore. Kačiću ovde neke oglase, da čujem i mišljenje svih vas. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2521 Napisano pre 1 minut (promenjeno) Andragog, 5093 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan CB500 ti je najbolji od tih sa spiska ali nije najlepši To ti je polovina CBR1000F Promenio pre 1 minut član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...