Micanovic 0 Napisano pre 17 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco kupio sam skoro pedu pro xt 125 i nije htela da pali na alnaser reko okej vrv nije neki veliki problem, jer pali na kurblu kao mina, evo sada je oko mesec dana kako ga imam i zadnjih par dana sve teze je palio na kurblu i evo pre 2,3 uopšte neće pokusao sam i na gurku medjutim kad ga gurnem on upali i radi sve dok ga guram cim pritisnem kvacilo ili dam gas on se ugasi goriva ima kompresiju ima (8 bara) svećica baca varnicu ali jako malu jedva da se primeti ako neko zna sta moze da bude neka napise hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10801 Napisano pre 17 sati Hronični Motociklopata, 7457 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Jel mokra svećica/dobija gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micanovic 0 Napisano pre 17 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa znas sta ja kad je skinem ona bude crna i povucem prstom medjutim ne ostaje skoro nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...