Alex74 854 Napisano Petak u 19:32 (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Auxito led sijalice imam par H7 belo svetlo 6500k - 2300 dinara. I par H11 zuta boja 3000k - 2000 dinara. Sijalice su malo koriscene u autu koji slabo vozim ali mi uskoro stize registracija i na tehnickom bi me sa H7 i pustili ali u istom faru su mi i led pozicije koje nece da puste,posto kod Mondea za zamenu sijalica moraju da se skidaju farovi pa i maglenke onda sam danas sve to poskidao. Sijalice kod mene na Mondeu MK4 nisu palile gresku i super rade ali zbog velikog maltretiranja i lomljenja nekih zabica kod maglenki popizdeo sam i ne mislim vise da ih vracam. Evo i par slika: Promenio Petak u 19:56 član Alex74 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano juče u 14:02 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam h7 kratko u autu te sijalice i jedno 150% bolje osvetljavaju od fabrickih, a ne smetaju nikom, bar ja nisam doživeo da mi neko blica na kratkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 854 Napisano juče u 14:20 (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni niko nije blicao i stvarno su dobre ali prilikom skidanja sam se bas namucio da izvadim farove i posle kod maglenki prilikom vadjenja jos polomim neke zabice i jedva vratim maglenke Tada sam popizdeo i iz besa odlucim da prodam sijalice. Maglenke vise nema sanse da skidam ponovo. Sada kada me je bes prosao ipak odustajem od prodaje H7. Maglenke aktuelne. Promenio juče u 14:28 član Alex74 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...