RAVEN 26 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neodložnih obaveza morao sam da se vratim ranije, evo nekoliko slika od mene Moja lepša polovina koja je profesor kniževnosti sa svojim učenicima I naravno moja malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je bio dobar provod, extra! cuo sam da su neki momci poginuli po povratku iz koceljeva na Ibarskoj.. uzas.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan provod u koceljevi je bio vise nego dobar,vreme odlicno,pivo hladno.ovaj put su se momci iz koceljeve potrudili i napravili DOBAR skup. sve pohvale za skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beky 1 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Koceljeva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treci po redu moto skup u Koceljevi odrzace se 7. i 8. maja 2010. godine. u organizaciji moto kluba ,,GOOD BOYS,,. Dodjite da zajedno pokusamo da nadmasimo proslogodisnji skup koji je bio fenomenalan, pomocice nam u tome i BORA CORBA! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano April 30, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan uvek organizujete u vreme umaga... a mnogi bi dosli ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan uvek organizujete u vreme umaga... a mnogi bi dosli ali ... Bas ih puno ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...