Endurac 957 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta vise da kazem..harley masina, ostalo custom.... luda kuca:) www.bgonline.co.yu/motori.htm tu su jos neke fotkice,,postavicu jos, samo neki dan kad me ne bude mrzelo.... Kvacilo tvrdo kao najtvrdja kuma za vezbanje podlaktice menjacc kao sekirom u med..ostalo...mozete da zamislite... PS 25.000 (cijena prava sitnica...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm gayest ever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da sam u photoshopu trebao sam sebi da skinem gace i stavim koznu masku xaxaxaxa Uzas. Dobar je dobar, uzivo je fenomenalan zaista! Ja ih ne volim, ali ovaj me je ocarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti stoji ova boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUU Lave... sta radis veceras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Volim stvarno ove muzevne boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci samo lagano...rado bih vasprovozao al nema mesta na zadnjem blatobranu.... samo kod mene u narucju...a to je vec neka druga prica xaxaxax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 18, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako se izdepiliras motor ce biti jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...